sâmbătă, 23 aprilie 2016

Cuptor incorporabil Hotpoint-Ariston Luce FK736JCX, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Grill + Plita incorporabila Hotpoint-Ariston PC640TGH

Electrocasnicele incorporabile au devenit parte din dotarea standard a oricarei bucatarii moderne. In cazul in care doriti a va amenaja bucataria si aveti la dispozitie un buget mediu, va recomand sa optati pentru unul dintre seturile de aparate incorporabile comercializate in momentul de fata.

In articolul de astazi vin cu o recomandare foarte interesanta referitoare la setul alcatuit din cuptorul incorporabil Hotpoint-Ariston Luce FK736JCX si plita incoporabila Hotpoint-Ariston PC640TGH. Acest set poate fi denumit si pachet promotional datorita faptului ca beneficiaza de o reducere consistenta. Puteti achizitiona aceste aparate la un pret rezonabil, beneficiind astfel de o calitate superioara si de o fiabilitate ridicata.

Atat cuptorul, cat si plita vor satisface asteptarile dumneavoastra, fiind elegante din punct de vedere estetic si foarte performante si bine dotate. Prin achizitionarea acestui set, va veti alege cu o bucatarie moderna si foarte bine echipata, rezultand ca alegerea este una foarte avantajoasa.

                   Aici un pret bun pentru aceste aparate incorporabile

Hotpoint-Ariston FK736JCX este un cuptor care cu siguranta va fi apreciat de catre pasionatii de bucatarie. Acesta va asigura rezultate perfecte in gatire, fiind echipat cu mai multe programe si cu un sistem de convectie.

Se remarca in primul rand prin design. Cuptorul are un aspect elegant, integrandu-se la perfectie in bucataria dummeavoastra. Este confectionat din inox, avand un finisaj metalic modern si foarte bine realizat. Dimensiunile aparatului sunt cele standard, mai exact: 590 x 595 x 550 mm.

Hotpoint-Ariston FK736JCX are o capacitate de 58 de litri. Vine echipat cu 1 tava si 2 gratare, fiind compatibil inclusiv cu accesoriile obisnuite. Are are suprafata interiorului confectionata din email, integrand si 3 pereti catalitici. Acesti pereti au rolul de a absorbi murdaria si depunerile de grasime provenite in timpul procesului de gatire, asigurand autocuratarea.

In ceea ce priveste functiile, sunt disponibile 6 programe de gatire. Cuptorul vine echipat cu 2 programe dedicate pentru pizza si dulciuri si alte programe care activeaza elementele de gatire dispuse in plafon si in partea de jos, respectiv ventilatorul. Functia de convectie asigura distribuirea uniforma a caldurii, pentru preparate coapte uniform, intr-un timp mai scurt. Programul pentru pizza efectueaza modificarile necesare pentru a asigura cele mai bune conditii de coacere ale preparatului, programul pentru dulciuri asigurand rezultate exceptionale in coacerea blaturilor, a tartelor si a altor deserturi.

Acesta vine echipat cu o interfata de control standard, integrand 2 selectoare rotative, 3 butoane si un display care afiseaza timpul ramas pana la finalizarea programului.
Cuptorul Hotpoint-Ariston FK736JCX este alimentat electric, avand puterea de 2800 de W. Consumul energetic al acestuia este mult mai redus, raportat la putere. Aparatul este inclus in clasa A energetica, avand un consum foarte bun.

                         Aici mai multe detalii despre aceste aparate
Plita Hotpoint-Ariston PC640TGH prezinta un design realizat in acelasi stil elegant. Aceasta are suprafata confectionata din inox si gratarele confectionate din fonta, prezentand o pozitionare mai deosebita a arzatoarelor.

Este alimentata pe gaz, avand in dotare 4 arzatoare de puteri diferite. Aceasta dispune de 1 arzator mic cu puterea de 1 kW, 1 arzator mediu cu puterea de 1.65 kW, 1 arzator mare cu puterea de 2.6 kW si 1 arzator WoK cu puterea de 3.25 kW. Plita vine echipata si cu un sistem de aprindere electrica, dar si cu un sistem de siguranta impotriva scurgerilor de gaz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates