joi, 14 aprilie 2016

Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H50-50 cu procesor Intel® Core™i3-4170 3.70GHz, Haswell™, 4GB, 1TB, DVD-RW, nVidia GeForce GT730 2GB,Wi-Fi, Free DOS, Black, Mouse + Tastatura

Piata sistemelor desktop este dominata in momentul de fata de 3 producatori: HP, Lenovo si Asus, recomandarea mea fiind ca atunci cand alegeti un PC sa optati pentru unul dintre modelele ale acestor producatori. Cum gama actuala este una foarte diversificata, veti gasi cu siguranta modelul care sa va satisfaca asteptarile referitoare la partea de performanta.

Pentru cei aflati in cautarea unui sistem desktop de calitate, cu performante rezonabile si capabil sa sustina majoritatea activitatilor rulate, le recomand sa aleaga modelul IdeaCentre H50-50 de la Lenovo. Disponibil la un pret rezonabil si echipat cu o configuratie hardware de calitate, sistemul Lenovo ofera combinatia perfecta intre calitate si fiabilitate, fiind potrivit pentru activitatile multimedia, gaming si de productivitate. Dotarile modelului sunt foarte satisfacatoare, acesta integrand: un procesor Intel din a patra generatie, o placa video dedicata NVIDIA, o unitate HDD cu o capacitate generoasa si numerosi conectori. Un sistem desktop care va satisface asteptarile in cele mai multe situatii, asigurand o experienta multimedia de calitate.

                     Aici un pret bun pentru acest sistem desktop
     Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale sistemului

Lenovo Idea Centre H50-50 este un sistem desktop de ultima generatie care vine in intampinarea celor care doresc performante rezonabile si rapiditate. Este, dupa cum spuneam, un sistem destul de performant si foarte bine echipat.

La nivel de design, avem de a face cu un sistem realizat in totalitate in culoarea neagra. Carcasa prezinta un finisaj texturat cu model liniar in partea frontala si un finisaj mat pe laterale, fiind confectionata din metal si plastic. Dimensiunile sunt cele standard, mai exact: 409 mm x 355 x 160 mm. In partea frontala regasim logo-ul Lenovo, unitatea DVD-RW, cele 2 port-uri USB, cititorul de carduri si cele 2 jack-uri audio. Sistemul mai integreaza si alte port-uri: 2 port-uri USB 2.0, 2 port-uri USB 3.0, 1 port VGA, 1 port RJ-45 si 3 jack-uri audio, avand o conectivitate foarte buna.

In ceea ce priveste performantele, Lenovo Idea Centre H50-50 integreaza o configuratie hardware de o buna calitate, alcatuita din: procesorul Intel Core i3-4170, placa video NVIDIA GeForce GT 730 si memoria RAM DDR3. 

Procesorul Intel Core i3 poate raspunde cu rapiditate task-urilor, ruland la frecventa de 3700 de MHz, avand la interior doua nuclee si fiind echipat cu un set de tehnologii speciale de optimizare. Un procesor performant care va face fata cu brio in aproape orice situatie, atat in activitatile de baza, cat si in activitatile mai solicitante. Placa video dedicata de la NVIDIA cu 2 GB de memorie sustine inclusiv jocurile sau activitatile de prelucrare, furnizand performante grafice decente. Memoria RAM are capacitatea de 4 GB, asigurand performante superioare si in multitasking. Stocarea este asigurata de catre unitatea HDD cu capacitatea de 1 TB.
Sistemul Lenovo mai include in pachet si un set de periferice: un mouse si o tastatura.

Nu vine cu sistem de operare instalat, dar este compatibil cu Windows 7, 8 sau 10. Va recomand sa instalati cea mai recenta versiune a sistemului, mai exact Windows 10.

Lenovo IdeaCentre H50-50 este asadar un sistem desktop de care merita achizitionat cu incredere. Oferind performante destul de ridicate si o experienta multimedia foarte satisfacatoare, acesta va satisface asteptarile unui utilizator cu pretentii rezonabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates