marți, 26 aprilie 2016

Pachet promo: Cuptor incorporabil Beko BIMM22400XMS, Electric,Multifunctional, 71 l, 12 Functii, Clasa A, Grill, Autocuratarecatalitica, Touch, Inox + Plita incorporabila Beko HIMG64223-1SX, 4 Arzatoare gaz, Inox

Foarte multi utilizatori opteaza astazi pentru aparatele incorporabile. Mai atractive din punct de vedere estetic si mai performante in comparatie cu cele clasice, acestea vor asigura combinatia perfecta intre aspect si functionalitate, fiind absolut ideale in bucatariile moderne.

In articolul de astazi voi vorbi despre setul de aparate alcatuit din cuptorul incorporabil Beko BIMM22400XMS si plita incorporabila Beko HIMG64223-1SX. Disponibil la un pret rezonabil, acest pachet promotional reprezinta alegerea ideala pentru cei care doresc a-si utila bucataria cu aparate electrocasnice de o foarte buna calitate. Aparatele sunt fiabile si foarte bine echipate, integrandu-se la perfectie in orice bucatarie.

Cuptorul asigura performante ridicate, dispunand de caracteristici speciale  si de o gama diversificata de programe. Este eficient, are o capacitate mare, venind echipat si cu functia de autocuratare. Plita integreaza 4 arzatoare, dispunand de un sistem de aprindere automata si de siguranta flacara. Consider ca alegerea este una foarte inspirata, setul de aparate fiind absolut excelent in opinia mea.

                          Aici un pret bun pentru aceste produse Beko

Cuptorul Beko BIMM22400XMS va fi apreciat cu siguranta de pasionatii de bucatarie. Oferind performante ridicate, acesta va asigura cele mai bune rezultate in gatirea diferitelor preparate. Este fiabil, dar si foarte atractiv prin prisma design-ului.

Aparatul are un aspect elegant, fiind evidentiat de finisajele premium, finisaje care ii confera o estetica deosebita. Este confectionat la exterior din inox, avand usa realizata din sticla in doua straturi si acoperita la interior cu un strat nano coating. Usa este prevazuta cu un nou sistem de balamale, mult mai rezistente si care asigura inchiderea amortizata. Dimensiunile sunt cele standard, mai exact: 59.5 x 59.4 x 56.7 cm, acesta integrandu-se la perfectie in mobila de bucatarie.

Integreaza un panou de control foarte bine echipat, avand o interfata intuitiva. Cuptorul are in dotare si un panou LED care permite programarea mai rapida, oferind un control electronic asigurat de catre butoanele capacitive.

Beko BIMM22400XMS are o capacitate de 71 de litri, avand suprafata interiorului confectionata din email si fiind prevazut cu 3 pereti catalitici. Acesti pereti absorb murdaria rezultata in urma procesului de gatire, asigurand o autocuratare foarte eficienta. Cuptorul vine echipat cu mai multe rafturi laterale, oferind optiunea de pozitionare a tavii pe 5 nivele. Ca si accesorii, acesta integreaza: 1 tava adanca din email si 1 tava de copt metalica.

Programele sunt variate, cuptorul oferind acces la 12 functii si programe. Acestea combina elementele de incalzire dispuse in plafon si in partea inferioara cu ventilatorul, asigurand rezultate impecabile indiferent de situatie. Modelul vine echipat si cu functia 3D Cooking care permite gatirea simultana a pana la 3 preparate prin operearea simultana a tuturor elementelor de incalzire. Este disponibila si functia Pizza care creeaza cele mai bune conditii pentru coacerea acestui preparat.

Cuptorul asigura performante excelente in conditii de maxima eficienta. Acesta este inclus in clasa A energetica, avand un consum de doar 0.88 kW/h.

       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale aparatelor

Plita Beko HIMG64223-1SX vine in intampinare cu un design clasic, dar elegant. Are suprafata confectionata din inox si gratarele din email. Este realizata la dimensiunile standard, avand 60 de cm latime. Are in dotare 4 arzatoare: 1 arzator mic cu puterea de 1 kW, 2 arzatoare normale cu puterea de 1.7 kW si 1 arzator mare cu puterea de 2.9 kW. Plita este alimentata pe gaz, venind echipata cu un sistem de aprindere electric si cu un sistem de siguranta impotriva scurgerilor. Are panoul de control dispus in partea frontala, oferind un acces facil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates