duminică, 3 aprilie 2016

Combina frigorifica Arctic ANK366NFX+, NoFrost, 321 l, Clasa A+, H 201cm, Inox - REVIEW

Cei de la Arctic au investit foarte mult in tehnologie si in dezvoltare, acest lucru reflectandu-se in calitatea produselor lansate. Aparatele Arctic din cea mai recenta generatie beneficiaza de tehnologii performante si caracteristici exceptionale, oferind calitate si fiabilitate la preturi avantajoase.

In articolul de astazi voi vorbi despre combina frigorifica Arctic ANK366NFX+, model al noii generatii care a fost introdus in oferta producatorului in anul 2016. O combina frigorifica care vine echipata cu tehnologii de ultima generatie, o capacitate generoasa de depozitare si un design metalic de o eleganta aparte, absolut perfecta pentru utilizatorii ce doresc a beneficia de calitate la un pret nu foarte mare. Este potrivita pentru familiile cu 3 sau 4 membri, avand o capacitate neta de 321 de litri si 2 compartimente independente. Aceasta vine echipata cu sistemul Full No Frost pe partea de racire, asigurand performante ridicate si un climat perfect pentru alimente. Poate fi achizitionata astazi, fiind disponibila la promotie, la un pret foarte avantajos.

Aici un pret bun pentru aceasta combina frigorifica


Arctic ANK366NFX+ este un aparat care face parte din categoria superioara a producatorului. Un model premium prin design, eficienta si performante care va cu siguranta va satisface asteptarile dumneavoastra, indiferent daca sunt sau nu ridicate.

La nivel de design, avem de a face cu un model elegant si bine realizat. Combna frigorifica are un finisaj metalic, fiind alcatuita din materiale premium, de o durabilitate ridicata. Aceasta este confectionata din inox, fiind realizata in culoarea argintie. Are manerele dispuse pe verticala, panoul LCD situat pe usa in partea superioara si deschiderea standard pe partea dreapta. Usile sunt si reversibile. Display-ul LCD permite setarea rapida a temperaturilor din interiorul celor doua compartimente, oferind un control intuitiv.

In ceea ce priveste dimensiunile, combina frigorifica masoara: 201 cm inaltime, 59.5 cm latime si 60 de cm adancime, integrandu-se la perfectie in orice bucatarie.

Aceasta vine echipata cu tehnologia Full No Frost, fiind o combina performanta care asigura pastrarea alimentelor proaspete pentru perioade de timp cat mai indelungate. Sistemul No Frost pe baza de curenti de aer multidirectionali (sistem air flow multitech) asigura distribuirea uniforma a temperaturii si a umiditatii in cele doua compartimente, mentinand un climat optim de depozitare atat pentru alimentele proaspete, cat si pentru alimentele inghetate. No Frost nu amesteca mirosurile intre cele doua compartimente, oferind si un plus de confort prin prisma faptului ca elimina necesitatea decongelarii manuale. Va veti bucura astfel de alimente mentinute proaspete pe toata perioada de pastrare.

In ceea ce priveste capacitatea de depozitare, Arctic ANK366NFX+ are un volum net total de stocare de 321 de litri. Aceasta este compartimentata eficient, integrand doua compartimente separate: un frigider cu capacitatea de 231 de litri si un congelator cu capacitatea de 90 de litri.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Compartimentul de frigider are la interior 4 rafturi, 1 compartiment pentru legume/fructe, 1 compartiment fresh max si 4 suporturi de usa. Rafturile sunt ajustabile, fiind confectionate dintr-o sticla foarte rezistenta ce poate sustine pana la 25 de kg. Suportul inferior al usii poate stoca inclusiv sticlele mai voluminoase. Sertarul fresh max asigura conditiile ideale pentru alimentele perisabile, mentinand temperatura la 0 grade. Iluminarea compartimentului se realizeaza cu ajutorul LED-urilor.

Compartimentul de congelator prezinta o compartimentare standard, integrand 3 sertare, dintre care un sertar fast freeze XL ce ofera multiple optiuni de congelare. Capacitatea de congelare a compartimentului este de 6 kg/24 de ore.

Combina Arctic vine echipata si cu un set de functii speciale care pot activate cu rapiditate. Sunt disponibile urmatoarele: eco, vacanta, super-racire si super-congelare.
In ceea ce priveste eficienta, Arctic ANK366NFX+ este inclusa in clasa A+ energetica, avand un consum energetic anual de 331 de kW.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates