marți, 12 aprilie 2016

Laptop ASUS F550JX-DM247D cu procesor Intel® Core™ i7-4720HQ 2.60GHz - RECENZIE

Performanta este cea care definteste laptop-urile Asus din noua generatie. Noile dispozitive vin echipate cu tehnologii de ultima generatie, configuratii hardware avansate si caracteristici superioare, asigurand o experienta multimedia de o buna calitate. In articolul de astazi voi vorbi despre un laptop Asus care a fost lansat de curand pe piata si care face parte din cea mai recenta generatie.

Este vorba despre modelul F550JX-DM247D, laptop ce vine in intampinare cu dotari exceptionale si cu o configuratie de calitate, respectiv cu un design de o eleganta aparte. Este potrivit pentru utilizatorii aflati in cautarea unui model puternic, fiind capabil sa sustina inclusiv activitatile care necesita resurse puternice. Acesta ofera performante superioare, fiind un laptop multimedia care poate rula atat activitatile de baza, cat si activitatile de prelucrare sau jocurile. Acesta ofera un raport calitate pret excelent, fiind in opinia mea un model extrem de atractiv. Poate fi achizitionat astazi, fiind disponibil la un pret decent decent care se justifica.

                               Aici un pret bun pentru acest laptop
                 Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Asus F550JX-DM247D este un laptop de ultima generartie care impresioneaza prin aspecte variate. Este evidentiat in primul rand de design-ul modern si stilat. Acesta este realizat in totalitate in culoarea neagra, fiind proiectat sa fie elegant si portabil. Are finisaje de o estetica aparte si elemente stilistice foarte bine realizate, impresionand inca din primul moment. La exterior, este alcatuit din plastic, avand calitatea constructiei excelenta. Laptop-ul este realizat la dimensiunile standard, masurand 380 de mm lungime si 251 de mm latime si avand o grosime cuprinsa intre 29.2 si 31.7 mm. Greutatea modelului este de 2.45 kg, fiind destul de portabil.

Dotarile Asus F550JX-DM247D sunt exceptionale, fie ca vine vorba de configuratie sau de conectivitate. Acesta este proiectat sa sustina atat task-urile uzuale, cat si task-urile mai solicitante, raspunzand cu usurinta diferitelor activitati prin furnizarea unor performante inalte. Asta se datoreaza componentelor foarte performante pe care acesta la integreaza.

Configuratia hardware a modelului Asus are in componenta urmatoarele piese: procesorul Intel Core i7 4720HQ, placa video dedicata NVIDIA GTX950M si memoria RAM DDR3 de 8 GB. Procesorul integrat este unul foarte performant, avand la interior 4 nuclee si ruland la o frecventa de pana la 3600 de MHz, asigurand astfel rapiditate indiferent de situatie. Placa video este de asemenea performanta, fiind echipata cu 4 GB de memorie si fiind capabila sa ruleze perfect activitatile de prelucrare si jocurile. Actuala configuratie preteaza atat activitatilor de birou, cat si activitatilor multimedia de divertisment, ceea ce face din acest laptop partenerul perfect pentru divertisment si productivitate.
Acesta mai vine echipat cu o unitate de stocare HDD cu capacitatea de 1 TB.

In ceea ce priveste experienta de utilizare, laptop-ul Asus vine echipat cu o tastatura de o buna calitate, un touchpad multitouch de o precizie ridicata si cu tehnologia IceCool care mentine suportul de palme rece. Laptop-ul mai dispune de numeroase port-uri: 1 port USB 2.0, 2 port-uri USB 3.0, 1 port VGA, 1 port HDMI si 1 jack audio. La nivel multimedia, acesta dispune de: 1 unitate DVD-RW, 1 cititor de carduri, microfon si camera web, respectiv de un sistem audio stereo echipat cu tehnologia Sonic Master. Performantele audio sunt foarte bune, difuzoarele laptop-ului asigurand un sunet clar, de inalta fidelitate, respectiv o experienta audio de calitate.

Ecranul LED are diagonala standard de 15.6 inch, avand o rezolutie superioara, Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Acesta afiseaza imagini extrem de clare si detaliate, asigurand vizionarea in conditii impecabile. Bateria Li-Ion cu 4 celule asigura o autonomie decenta care depinde de natura activitatilor rulate, de aproximativ 4-5 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates