sâmbătă, 23 aprilie 2016

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW70K5210WW/LE, 1200RPM, 7 kg, Clasa A+++, Alb

Cei de la Samsung au venit pana acum cu o serie de inovatii superioare, oferind imbunatatiri produselor din diferte categorii si asigurand integrarea celor mai recente tehnologii. Masinile de spalat Samsung din cea mai recenta generatie nu stau mai prejos atunci cand vine vorba de inovatie, venind echipate cu functii speciale si tehnologii performante.

In articolul de astazi voi vorbi despre masina de spalat Samsung WW70K5210WW/LE, care aduce in premiera functia Add Wash si alte caracteristici exceptionale. Are un pret de lista de 2399 de lei, oferind performante superioare si asigurand o spalare de calitate cu rezultate impecabile. Vine echipata cu tehnologia Eco Bubble, numeroase programe si cu un motor Digital Inverter extrem de fiabil. Are o capacitate mare de incarcare, este eficienta si foarte bine dotata, reprezentand in opinia mea o alegere cat se poate de avantajoasa.

                   Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat rufe
                     Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Atunci cand vine vorba de design, putem spune despre Samsung WW70K5210WW/LE ca este o masina de spalat eleganta. Aceasta este realizata in culoarea alba, avand un finisaj modern pe toate suprafata. Are urmatoarele dimensiuni: 85 x 60 x 55 cm si o greutate de 61 de kg. Integreaza panoul de control in partea superioara, venind in intampinare cu o interfata foarte intuitiva.

Este un model cu incarcare frontala care dispune de o caracteristica speciala. Aceasta mai integreaza o usa suplimentara care poate fi accesata in timpul ciclului de spalare. Cu Add Wash puteti adauga articolele uitate fara a fi necesar sa resetati ciclul de spalare.

Samsung WW70K5210WW/LE are o capacitate de incarcare de 7 kg, satisfacand asteptarile unei familii cu un numar de 3 sau 4 membri. Viteza de centrifugare maxima este de 1200 de rotatii, aceasta putand fi ajustata. Performantele la spalare sunt superioare, aspect datorat tehnologiei Eco Bubble. Actuala tehnologie amesteca detergentul cu apa si aer pentru a asigura un strat bogat de spuma care patrunde mai adanc in straturile tesaturii. Veti obtine astfel rezultate impecabile inclusiv la spalarea la temperaturi mai joase. Masina mai vine echipata si cu o tehnologie pentru indepartarea petelor: Bubble Soak care inlatura si cele mai dificile pete printr-o varietate de tehnici speciale.

In ceea ce priveste programele, Samsung WW70K5210WW/LE ofera o gama diversificata din care puteti alege, dispunand de programe precum: bumbac, lana, sintetice, delicate, sport, rapid si super eco. Masina va asigura ingrijirea corespunzatoare a articolelor confectionate din diferite tesaturi, oferind rezultate impecabile indiferent de situatie.

Fiabilitatea este una ridicata, aspect datorat motorului ce utilizeaza tehnologia Digital Inverter. Acesta este mult mai durabil in timp, fiind sustinut si de o garantie de 10 ani. Deoarece nu mai utilizeaza periile si integreaza mai putine piese care se pot uza, motorul va functiona in parametri optimi pe toata perioada, fiind si mai silentios, dar si mai eficient in comparatie cu un motor obisnuit.

In ceea ce priveste eficienta, putem observa ca Samsung WW70K5210WW este inclusa in cea mai eficienta clasa energetica, clasa A+++. Are un consum foarte redus, asigurand economii semnificative la factura de energie. Este si silentioasa, producand un zgomot de 54 de dB in etapa de spalare, respectiv de 74 de dB in etapa de centrifugare.

Vine echipata si cu functia Smart Check care permite diagnosticarea simpla si rapida, functia de programare intarziata, respectiv cu un sistem de siguranta impotriva copiilor.

Este asadar o masina de spalat excelenta prin prisma multor aspecte, cu performate excelente, o eficienta ridicata si o fiabilitate superioara. Consider ca achizitionarea este una cat se poate de avantajoasa, fiind o masina foarte buna in opinia mea,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates