duminică, 10 aprilie 2016

Aragaz Zanussi ZCG212J1XA - REVIEW

Zanussi se regaseste in topul producatorilor de aparate electrocasnice, avand o oferta diversificata ce cuprinde modele fiabile si de o buna calitate. Pentru cei care doresc alternativa viabila la un cuptor incorporabil, le recomand sa opteze pentru un aragaz din noua serie a producatorului.

Zanussi ZCG212J1XA este un aragaz pe care il recomand cu toata increderea, fiind vorba de un model performant si fiabil, ideal pentru bucatariile moderne. Poate fi incadrat si in spatiile mai restranse, avand 50 de cm inaltime, integrandu-se la perfectie prin design-ului sau metalic. Aragazul vine echipat cu un cuptor si 4 arzatoare, fiind alimentat pe gaz si dispunand de mai multe functii speciale. Este bine dotat si disponibil la un pret rezonabil, oferind performante ridicate fara compromisuri in prepararea alimentelor. Poate fi achizitionat astazi, fiind disponibil la promotie, la un pret foarte avantajos.

Aici un pret bun pentru acest aragaz                         

Aragazul Zanussi ZCG212J1XA vine in intampinare cu un design elegant. Acesta este realizat la exterior din inox, avand un finisaj metalic foarte stilat. Are capacul, respectiv usa cuptorului confectionate din sticla si gratarele confectionate din email. Calitatea constructiei este una excelenta, materialele din care este alcatuit fiind de o buna calitate. Acesta este si foarte compact, fiind usor de integrat. Are 50 de cm latime, 50 de cm adancime si 85 de cm inaltime.

Zanussi ZCG2-2J1XA integreaza o plita cu 4 arzatoare. Acestea sunt de diferite dimensiuni si puteri, beneficiind de un sistem de aprindere electric. Arzatorul mic are puterea de 1 kW, arzatorul mare puterea de 2.6 kW, cele 2 arzatoare medii avand puterea de 2 kW. Aceste arzatoare sunt compatibile si cu duzele pentru GPL, integrand si un sistem de siguranta impotriva scurgerilor de gaz.
Panoul de control este dispus frontal, asigurand un control rapid atat asupra arzatoarelor, cat si asupra temperaturilor din cuptor.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

In ceea ce priveste cuptorul, acesta are o capacitate de 53 de litri. Este alimentat tot pe gaz, integrand un set de arzatoare dispuse in partea inferioara si superioara. Beneficiind de un sistem de aprindere electric si de un sistem de siguranta, cuptorul functioneaza in conditii excelente, fiind bine echipat si foarte usor de programat. Acesta permite amplasarea tavilor pe mai multe nivele, integrand un sistem telescopic care permite maxima flexibilitate in pozitionarea accesoriilor pentru gatit. Ca si accesorii, cuptorul integreaza: o tava adanca si un gratar. 

Cuptorul asigura coacerea si frigerea alimentelor in cele mai bune conditii, dispunand de functia standard de gatire conventionala, respectiv grill si rotisor. Vine echipat si cu o setare automata pentru Pizza care regleaza automat temperatura pentru a asigura cele mai bune rezultate la coacerea acestui tip de preparat. Performantele cuptorului sunt asadar foarte bune, fiind perfect pentru orice pasionat de gatit care doreste sa obtina preparate delicioase.

Zanussi ZCG2-2J1XA este in asadar un aragaz care se va potrivi de minune in orice bucatarie. Dispunand de un set de caracteristici decente, avand un design elegant si fiind disponibil la un pret rezonabil, aragazul va satisface asteptarile utilizatorilor cu pretentii rezonabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates