vineri, 25 martie 2016

Televizor Panasonic TX-32CS510E - REVIEW

Oferta de televizoare actuala este una foarte diversificata, fiind disponibile numeroase modele care vor satisface atat asteptarile utilizatorilor pretentiosi, cat asteptarile utilizatorilor cu bugete limitate. Daca va aflati in cautarea unui televizor ieftin, care sa provina de la un brand cunoscut, ve ofer o recomandare cat se poate de avantajoasa.

Va recomand sa alegeti televizorul Panasonic TX-32CS510E din mai multe considerente. Este in primul rand un televizor care ofera un raport calitate excelent si asigura o experienta de vizionare foarte satisfacatoare. Are un pret de lista de 1199 de lei, avand o diagonala de 80 de cm si o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli. Televizorul ofera acces si la aplicatii, vine echipat cu functia de media player, dar si cu numerosi conectori. Caracteristicile modelului sunt destul de bune, alegerea fiind in opinia mea una excelenta. Televizorul poate fi achizitionat astazi, fiind disponibil la promotie, la un pret foarte avantajos.

Aici un pret bun pentru acest televizor
Actualul model se dovedeste a fi perfect pentru utilzatorii cu bugete limitate, oferind performante rezonabile. Panasonic TX-32C510E asigura o experienta de vizionare care satisface asteptarile in totalitate, asigurand imagini clare si detaliate. Avand diagonala ecranului de 80 de cm, este potrivit in dormitor sau intr-o incapere de dimensiuni medii.

Acesta se va integra la perfectie in locuinta dumneavoastra, avand un design care inspira eleganta. Televizorul are un aspect modern, fiind compact si foarte bine finisat. Are rama ecranului foarte subtire, partea inferioara argintie, suportul de masa compact, fiind fara disctutie un model bine realizat. Dimensiunile sale sunt urmatoarele: 734 de mm latime, 437 de mm inaltime si 69 de mm grosime.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Televizorul vine echipact un LED, avand rezolutia HD de 1366 x 768 pixeli. Ecranul are un aspect wide de 16 : 9, oferind un unghi de vizualizare extins. Acesta ofera imagini detaliate, de o claritate foarte satisfacatoare, cu un contrast bogat si culori naturale. Modelul asigura o vizionare de calitate, satisfacand asteptarile unui utilizator cu pretentii rezonabile. Televizorul vine echipat cu tehnologia Adaptive Backlight Dimming, oferind un contrast decent, mai exact nuante negre intense in scenele intunecate si un alb stralucitor in scenele luminoase. Culorile sunt foarte bune, fiind realiste si naturale, cat mai apropiate de realitate. Televizorul Panasonic asigura astfel imagini de o calitate buna, reproducand cu fidelitate continutul digital provenit din numeroase surse.

La nivel audio, modelul vine cu un sistem de sunet stereo cu puterea totala de 20 de W. Sistemul este comstruit pe doua canale full range de 10 W, fiind insotit de tehnologiile speciale V-Audio si Dolby Digital Plus.

Panasonic TX-32CS510E ofera acces si la internet, fiind un model SMART cu o suita de aplicatii integrate. Acesta vine echipat cu aplicatiile de de baza, populare, avand instalate: YouTube, Netflix, Dailymotion, Facebook si altele. Aplicatiile pot fi accesate din interfata prietenoasa, intuitiva si usor de utilizat. Televizorul Panasonic mai dispune de optiuni de partajare, dar si de o functie de media player care ii permite sa redea continutul media stocat pe o memorie USB externa.
In ceea ce privest tuner-ul, acesta este digital, utilizand standarul DVB-T/C si asigurand receptionarea canalelor TV la calitate HD.

Conectivitatea modelului este una decenta, fiind echipat cu: 2 port-uri HDMI care asigura receptionarea surselor digitale la calitate HD, 1 intrare composite, 1 intrare component, 1 intrare SCART, 1 iesire audio, 1 port USB, 1 conector RJ-45 si un slot CI+. Acesta se poate conecta la reteaua de internet si prin Wi-Fi.

In concluzie, Panasonic TX-32C510E este un model ce ofera un raport calitate pret excelent. Fiind ieftin si oferind imagini decente ca si claritate, respectiv o experienta multimedia foarte satisfacatoare, acesta va satisface asteptarile utilizatorilor cu bugete mai limitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates