joi, 31 martie 2016

Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZX, 344 l, Clasa A+, NeoFrost, H201, Inox Antiamprenta - REVIEW

Aparatele frigorifice Beko din noua serie sunt construite pe baza tehnologiilor moderne, fiind proiectate sa fie eficiente si sa asigure performante superioare. In articolul de astazi voi vorbi despre o combina frigorifica care face parte din aceasta generatie, fiind vorba de modelul Beko RCNA400E21DZX. Aceasta este eficienta, performanta si dotata cu tehnologii de ultima generatie, asigurand un climat optim de depozitare.

Combina vine echipata cu sistemul Neo Frost pe partea de racire, oferind cele mai bune conditii de conservare si asigurand mentinerea alimentelor in conditii ideale pentru perioade indelungate. Capacitatea de depozitare a modelului este una generoasa, volumul net total fiind de 344 de litri. Combina are in dotare 2 compartimente separate, fiind foarte bine organizata. In opinia mea, alegerea este una inspirata si foarte avantajoasa, combina fiind disponibila astazi pentru achizitonare la un pret accesibil care nu implica un efort financiar mare.

Aici un pret bun pentru aceasta combina frigorifica

Analizand caracteristicile, vom descoperi un model care impresioneaza prin prisma numeroaselor aspecte. Un aparat frigorific care asigura exact ce promite, mai exact performante superioare, o eficienta ridicata si un spatiu generos de stocare.

Beko RCNA400E21DZX este o combina frigorifica moderna si foarte bine echipata. La exterior, aceasta vine in intampinare cu un design de o eleganta aparte. Este argintie si excelent finisata, avand un finisaj metalic stilat si foarte bine definit. Combina frigorifica este construita din inox antiamprenta, material premium de o calitate excelenta. Aceasta vine cu manerele dispuse pe orizontala, avand deschiderea standard pe partea dreapta. Panoul de control digital cu afisaj electronic este dispus in partea superioara, combina venind echipata si cu un dozator pentru apa.
Dimensiunile aparatului sunt urmatoarele: 201 de cm inaltime, 59.5 cm latime si 65 de cm adancime.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Capacitatea neta totala a modelului Beko este de 344 de litri, acesta fiind impartit pe doua compartimenta separate. Compartimentarea este foarte bine realizata, existand suficient spatiu pentru depozitarea alimentelor proaspete si inghetate.

Compartimentul de frigider are 247 de litri, integrand 3 rafturi, 1 compartiment pentru legume/fructe si 4 suporturi de usa. Compartimentul EverFresh+ asigura cele mai bune conditii la conservarea legumelor si fructelor proaspete, reducand efectul de ofilire prin mentinerea unei umiditati optime. Acesta este iluminat pe LED-uri, fiind dotat cu un filtru anti-mirosuri si cu functia de ionizare care neutralizeaza bacteriile si microorganismele. Frigiderul ofera un spatiu generos de depozitare, satisfacand cerintele referitoare la spatiu si organizare.
Congelatorul are capacitatea de 97 de litri, prezentand o compartimentare standard si fiind alcatuit din 3 sertare glisante. Acesta are o capacitate de congelare de 5 kg / 24 de ore.

Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZX integreaza un sistem de racire performant. Un sistem NeoFrost care asigura cele mai bune conditii de depozitare si care asigura mentinerea alimentelor proaspete pentru perioade de timp cat mai indelungate, fara depuneri de gheata. Combina asigura racirea cu ajutorul curentilor de aer, tehnologia Total No Frost Multiflow garantand mentinerea temeperaturilor si a umiditatii la valori constante pe toata perioada de pastrare. Aceasta vine echipata si cu tehnologia Active Dual Cooling, dispunand de sisteme de racire separate pentru a nu amesteca mirosurile.

In ceea ce priveste eficienta, combina frigorifica este inclusa in clasa A+ energetica, avand un consum anual de doar 345 de kW. Modeul mai este inclus in clasa SN-T climatica, avand o autonomie fara curent de pana la 20 de ore. Nivelul de zgomot produs este de doar 43 de dB.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates