joi, 31 martie 2016

Combina frigorifica Beko RCNA340K20W, 302 l, Clasa A+, H 175cm, Iluminare LED, Alb - REVIEW

Producatorul Beko a lansat la inceput de 2016 noi modele de aparate electrocasnice. Printre modelele recent incluse in oferta se numara: masinile de spalat vase, cuptoarele incorporabile si aparatele frigorifice. In articolul de astazi voi vorbi despre combina frigorifica Beko RCNA340K20W, un model al noii generatii care atrage atentia inca de la primul moment prin design si alte aspecte.

Are un pret de lista de 1599 de lei, venind in intaminare cu o capacitate mare de depozitare si cu un set de caracteristici superioare. Combina are o capacitate neta de 302 litri, dispunand de doua compartimente separate si beneficiind de o organizare eficienta. Este si foarte eficienta, fiind inclusa in clasa A+ energetica. Poate fi achizitionata astazi, fiind disponibila la promotie, la un pret foarte avantajos. Consider ca alegerea este una foarte inspirata, prin urmare va recomand cu toata increderea sa o achizitionati.

Aici un pret bun pentru aceasta combina frigorifica


Beko RCNA340K20W este o combina frigorifica potrivita in orice locuinta. Oferind un spatiu de depozitare destul de generos si fiind destul de compacta, aceasta se va integra la perfectie in bucataria dumneavoastra si satisface necesitatile referitoare la capacitatea de stocare. Combina nu va ocupa prea mult spatiu, fiind realizata la dimensiunile standard, avand: 175.4 de cm inaltime, 59.5 cm latime si 65 de cm adancime.

Aparatele Beko din noua generatie au primit un upgrade si la partea estetica. Combina RCNA340K20W beneficiaza desigur de un design modern, fiind alba si eleganta. Aceasta este realizata in totalitate in culoarea alba, avand un finisaj clasic si prezentand un set de elemente stilistice bine definite. Are manerele intergrate si dispuse pe orizontala, usile reversibile si deschiderea standard pe partea dreapta.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Combina frigorifica Beko RCNA340K20W are o capacitate de depozitare totala de 304 litri. Consider ca este perfecta pentru o familie cu 3 sau 4 membri. Aceasta este construita pe doua compartimente, avand in componenta: un compartiment de frigider de 205 litri si un compartiment de congelator cu capacitatea de 97 de litri.

Frigiderul este eficient organizat, integrand 3 rafturi, 1 compartiment pentru legume/fructe si 3 suporturi de usa. O compartimentare bine realizata care permite stocarea diferitelor sortimente de alimente, de la cele perisabile, pana la cele din categoria fructelor si legumelor. Frigiderul vine echipat cu iluminare LED, un filtru anti-mirosuri, dar si o cu o garnitura anti-bacteriana.
In ceea ce priveste congelatorul, acesta integreaza 3 compartimente, prezentand o organizare standard. Are o capacitate de congelare de 5 kg/24 ore, asigurand depozitarea in conditii ideale, fara depuneri de gheata.

Sistemul de racire al modelului Beko RCNA340K20W utilizeaza tehnologia NeoFrost. Acest sistem performant efectueaza racirea cu ajutorul curentilor de aer, asigurand o temperaturi constante si o umiditate optima, cu variatii minime. Combina mentine astfel alimentele in conditii optime pentru perioade de timp cat mai indelungate.

In ceea ce priveste eficienta, combina este inclusa in clasa A+ energetica, avand un comsum anual total de doar 304 kW. Autonomia fara curent este de pana la 21 de ore.
Nivelul de zgomot produs in timpul functionarii este de 43 de dB, functionarea fiind una foarte silentioasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates