luni, 21 martie 2016

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF, 289 l, Clasa A+, FullNoFrost, H 178, Argintiu - REVIEW

Pentru utilizatorii aflati in cautarea unei solutii moderne pentru depozitarea alimentelor, Samsung le propune modelul RB29HSR2DSA/EF. Aceasta combina frigorifica moderna se face remarcata prin prisma caracteristicilor superioare, oferind performante ridicate si un raport calitate pret favorabil. Incorporand tehnologii de ultima generatie si fiind dotata cu un sistem de racire Full No Frost pe baza de curenti de aer, respectiv cu un compresor Digital Inverter, combina SAMSUNG asigura conservarea alimentelor in conditii ideale.

Aceasta vine in intampinare cu o capacitate generoasa de depozitare, fiind absolut potrivita in orice situatie. Este eficienta, performanta si bine compartimentata, satisfacand asteptarile ridicate de un utilizator cu pretentii rezonabile. Reprezinta o alegere cat se poate de inspirata si avantajoasa. Poate fi achizitionata astazi, fiind disponibila la promotie, la un pret extrem de atractiv.

Aici un pret bun pentru aceasta combina frigorifica

Samsung RB29HSR2DSA/EF este o combina frigorifica care arata foarte bine. Aceasta se va integra la perfectie in orice bucatarie, avand un aspect modern si elegant. Combina are un finisaj metalic cu model liniar, fiind realizata in culoarea arginitie si confectionata din materiale de o calitate foarte buna. Modelul are in dotare doua usi reversibile, cu deschidere standard pe partea dreapta, manerele fiind integrate in structura usilor pe orizontala. Combina frigorifica SAMSUNG are urmatoarele dimensiuni: 178 de cm inaltime, 59.5 cm latime si 66.4 cm adancime, fiind destul de compacta in raport cu capacitatea.

Aceasta are o capacitate de stocare destul de mare, avand un volum net total de 289 de litri. Modelul prezinta o compartimentare standard, beneficiind de o organizare a interiorului foarte bine realizata.

Sunt disponibile doua compartimente separate: un frigider cu capacitatea de 213 litri si un congelator cu capacitatea de 76 de litri. Frigiderul are in dotare: 4 sertare de sticla dintre care unul glisant, 3 suporturi de usa si 1 compartiment pentru legume si fructe. Acesta vine echipat cu iluminare LED, avand panoul de control al temperaturilor dispus in partea superioara.
In ceea ce priveste organizarea congelatorului, acesta are in dotare 3 compartimente, avand o capacitate de congelare de 12 kg/24 de ore.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Samsung RB29HSR2DSA/EF vine echipata cu un sistem de racire Multiflow Full No Frost. Combina frigorifica utilizeaza curentii de aer pentru a asigura o racire uniforma si pentru a asigura temperaturi constante si o umiditate optima in cele doua comparimente. Sistemul No Frost previne formarea ghetii in congelator, asa ca nu vom fi nevoiti sa deconglam manual acest compartiment. Conditiile asigurate sunt ideale, alimentele fiind mentinute astfel proaspete pentru perioade de timp indelungate.

Compresorul Digital Inverter are o durata de viata mare, fiind mai fiabil, performant si eficient in comparatie cu alte compresoare. Producatorul il garanteaza 10 ani.
In ceea ce priveste eficienta, combina frigorifica Samsung este inclusa in clasa A energetica, avand un consum redus de doar 272 de kW pe an. Nivelul de zgomot este de doar 39 de dB, functionarea fiind extrem de silentioasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates