luni, 7 martie 2016

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40C10EU, 12 seturi, 4programe, 1 functie speciala, 60 cm, Clasa A+

Masina de spalat vase a devenit parte din dotarea standard a oricarei bucatarii moderne, oferind o functionalitate de care nu ne putem lipsi in zilele actuale. Din ce in ce mai multi utilizatori includ in configuratie si acest aparat electrocasnic atunci cand isi renoveaza sau amenajeaza bucararia, fiind determinati sa investeasca intr-o masina de spalat vase datorita preturilor din in ce in ce mai avantajoase, dar si datorita faptului ca vor avea la indemana o solutie moderna pentru spalarea automata a vaselor.

In articolul de astazi voi vorbi despre o masina de spalat vase eficienta, performanta si complet incorporabila care se va integra la perfectie in bucataria dumneavoastra. Este vorba despre modelul SMV40C10EU de la Bosch, model care ofera o capacitate generoasa si vine in intampinare cu o serie de caracteristici superioare. Masina are 12 seturi capacitate, 4 programe de spalare, este inclusa in clasa A+ energetica, fiind alba si realizata la dimensiunile standard. Poate fi achizitionata astazi, la un pret promotional, cu livrare rapida si gratuita.

Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat vase

Masina de spalat Bosch este realizata in culoarea alba, avand un design clasic si un finisaj standard. Fiind complet incorporabila, aceasta nu va ocupa prea mult spatiu, asortandu-se la perfectie si cu celelalte aparate. Masina de spalat vase poate fi incorporata cu usurinta in mobila de bucatarie, fiind eleganta, dar si realizata la dimensiunile standard. Dimensiunile sunt urmatoarele: 81.5 de cm inaltime, 55 de cm adancime si 60 de cm latime, greutatea fiind de 31 de kg. Panoul de control este dispus in partea superioara, prezentand o interfata foarte usor de accesat si utilizat.

In ceea ce priveste capacitatea de incarcare, aceasta este de 12 seturi de vase. O capacitate generoasa care o face potrivita in orice situatie, inclusiv atunci cand aveti invitati si serviti mai multe feluri de mancare, rezultand mai multe vase care trebuiesc a fi spalate. Cu o asemenea capacitate, masina indeplineste necesitatile unei familii medii sau mai numeroase, oferind si performante exceptionale. 

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Masina este confectionata din materiale de calitate, avand suprafata interiorului, rafturile, dar si cosurile realizate din otel inoxidabil. Interiorul este foarte bine organizat, integrand rafturi dispuse pe doua nivele. Sunt disponibile mai multe cosuri ajustabile care pot sustine atat vasele normale, cat si vasele mai voluminoase sau delicate. Cosul superior este reglabil pe inaltime, oferind un spatiu generos si fiind foarte usor de ajustat. Ca si accesorii, modelul mai integreaza: un cos pentru tacamuri, un suport pentru cesti, un cos cu sistem vario, dar si un set de cosuri silver.

Bosch SMV40C10EU are in dotare 4 programe de spalare. Aceste programe estentiale vor asigura rezultate impecabile indiferent de situatie si indiferent de nivelul de murdarie al vaselor spalate. Sunt disponibile urmatoarele programe: programul rapid de 45 de grade, programul bio/eco de 50 de grade, programul normal de 65 de grade si programul intensiv de 70 de grade.

Performantele la spalare sunt ridicate, aceasta fiind echipata cu un set de functii si tehnologii superioare pentru a asigura cele mai bune rezultate. Masina de spalat vase este dotata cu tehnologii precum: VarioSpeed, Aquastop, ActiveWater hydraulic system sau LoadSensor.

In ceea ce priveste eficienta, masina este inclusa in clasa A+ energetica, avand un consum anual estimat de 290 de kW de energie, un consum de 1.02 kW in ciclul bio/eco de spalare. Consumul de apa este de: 3300 de litri anual estimat, 11.7 litri la ciclul de spalare.
Nivelul de zgomot este de 52 de dB, motorul EcoSilence Drive asigurand o functionare silentioasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates