joi, 3 martie 2016

Sistem Desktop PC ASUS M32AD-RO057D cu procesor Intel® Core™ i5-4460 3.20GHz Haswell™, 4GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA GeForce GTX 745 4GB

Pentru a beneficia de performante ridicate in majoritatea activitatilor rulate, aveti nevoie de un sistem desktop adecvat care sa ofere o putere de procesare mare si o grafica avansata. Sistemele Asus din cea mai recenta generatie ofera performanta fara compromisuri, fiind potrivite pentru utilizarea intensiva. Asus M32AD-RO57AD este un sistem desktop potrivit pentru utilizarea acasa, in activitati de divertisment sau productivitate. Acesta ofera performante avansate, fiind echipat cu o configuratie hardware de ultima generatie. 

Sistemul este ideal pentru utilizatorii aflati in cautarea unui model cu performante ridicate, fiind capabil sa ofere performante exceptionale si sa duca la indeplinire o gama variata de task-uri. Modelul poate sustine activitatile de tip office sau multimedia, venind echipat cu un set de componente de o buna calitate. Sistemul desktop Asus poate fi achizitionat astazi, la un pret avantajos, cu livrare rapida si gratuita.

Aici un pret bun pentru acest sistem desktop

Asus M32AD-RO57AD este unul dintre cele mai atractive sisteme desktop entry-level de la ora actuala. Spun asta din mai multe considerente, in special datorita raportului calitate pret favorabil pe care acesta il ofera. Sistemul asigura performante ridicate, fiind echipat cu o configuratie hardware de ultima generatie. Acesta integreaza: un procesor Intel Core i5 din a patra generatie, o placa video dedicata NVIDIA GTX 745, o memorie RAM DDR3 si o unitate de stocare HDD.

Procesorul i5-4460 ruleaza la frecventa de 3200 de MHz (pana la 3400 de MHz in modul Turbo Boost), avand la interior patru nuclee si o memorie cache de 6 MB. Performantele procesorului sunt ridicate, fiind asigurata rapiditate si o putere de calcul mare. Acesta poate sustine la perfectie atat activitatile de zi cu zi care necesita resurse moderate, cat si activitatile mai solicitante care necesita o putere de procesare foarte mare. Sistemul desktop Asus ofera o grafica de top, dispunand de o placa video dedicata de la NVIDIA cu 4 GB de memorie. Acesta ruleaza perfect clipurile de inalta definitie la rezolutia 4K Ultra HD, softurile de prelucrare grafica si jocurile la detalii grafice ridicate, la un numar mare de fps-uri. Sistemul mai are in configuratie 4 GB de memorie RAM DDR3 cu frecventa de 1600 de MHz. Un upgrade la memoria RAM de cel putin 4 GB este recomandat, pentru performante superioare in multitasking. In ceea ce priveste stocarea, aceasta este asiguranta de unitatea HDD cu capacitatea de 1 TB, unitate ce poate inmagazina un volum mare de informatii.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Asus M32AD-RO057D este un sistem excelent care impresioneaza si prin alte aspecte. Acesta se mai remarca prin design, fiind excelent si pe partea de conectivitate. Sistemul are un design elegant, avand un finisaj stilat, cu aspect metalic si model liniar.

La nivelul conectivitatii, remarcam numeroasele port-uri disponibile. Sistemul vine echipat cu: 2 port-uri USB 3.0, 3 port-uri USB 3.0, 6 jack-uri audio, 1 port HDMI, 1 port VGA, 1 port DVI si un conector RJ-45. Acesta mai integreaza un cititor de carduri, respectiv o unitate DVD-RW. 
Sunetul furnizat este de o claritate superioara, asigurand o experienta surround foarte captivanta pe un sistem audio dedicat. La nivel audio, remarcam tehnologia Sonic Master a celor de la Asus, o tehnologie audio superioara care asigura un sunet extrem de clar.

Alimentarea este asigurata de sursa cu puterea de 300 de W. Sistemul opereaza in conditii de eficienta superioara, integrand un set de componente performante pe de-o parte si foarte eficiente pe de alta parte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates