duminică, 27 martie 2016

Pachet promo: Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100H, Electric + Plita incorporabilaArcticARBG64121SX - REVIEW

Arctic este fara discutie cel mai iubit brand romanesc de aparate electrocasnice, fiind apreciat datorita faptului ca ofera calitate si fiabilitate la preturi avantajoase, avand in oferta produse de o buna calitate ce asigura un raport calitate favorabil. In cei peste 45 de ani de existenta, Arctic a devenit un nume recunoscut si foarte bine cotat pe piata locala, adresat tuturor utilizatorilor aflati in cautarea aparatelor electrocasnice moderne, de la frigidere pana la masini de spalat rufe, de la cuptoare incorporabile pana la masini de spalat vase si asa mai departe.

In articolul de astazi voi vorbi despre un set de electrocasnice ce poarta amprenta brand-ului Arctic. Este vorba de setul alcatuit din: cuptorul incorporabil Arctic AROIC21100H si plita incorporabila Arctic ARBG64121SX. Un set foarte accesibil ca si pret care va permite sa utilati perfect bucataria fara a investi o suma generoasa. Un set modern, alcatuit din aparate fiabile si destul de bine dotate, absolut ideal in bucataria dumneavoastra. Cuptorul este alimentat pe curent, avand o capacitate mare, fiind eficient si dotat cu 4 programe. Plita este realizata din inox, fiind echipata cu 4 arzatoare si un sistem de aprindere electrica. Setul de aparate poate fi achizitionat astazi, fiind disponibil la promotie, la un pret foarte avantajos.

Aici un pret bun pentru aceste aparate incorporabile

Alegerea este cu siguranta una foarte inspirata, pretul, calitatea decenta si fiabilitatea ridicata fiind aspectele care stau la baza acestei alegeri avantajoase. Va recomand cu incredere sa optati pentru aceste aparate electrocasnice incorproabile. Spun asta din mai multe considerente, in special datorita aspectelor de natura tehnica si estetica.

Cuptorul Arctic AROIC21100H are un aspect clasic, in acelasi timp elegant. Este un aparat incorporabil confectionat din inox, cu usa alcatuita din sticla. Rama usii este realizata in culoarea neagra, zona superioara si manerul fiind disponibile pe culoarea inoxului. Finisajele sunt foarte bine realizate, calitatea constructiei fiind una decenta. Cuptorul este realizat la dimensiunile standard, avand: 59.5 x 59.4 x 56.7 cm si integrandu-se la perfectie in mobila de bucatarie.

Panoul de control al cuptorului este mecanic, avand in dotare: 1 buton pentru temperatura, 1 buton pentru functie si 1 buton pentru timer. Functia de timer este foarte utila, contorizand durata de preparare a alimentelor si anuntand atunci cand timpul setat s-a scurs.

Modelul de cuptor are capacitatea totala de 71 de litri. Are suprafata interiorului realizata din email, fiind echipat si cu un sistem de curatare hidrolitic, bazat pe puterea de curatare a aburilor care permite curatarea rapida si fara efort.

Modelul integreaza mai multe rafturi, oferind posibilitatea de gatire pe diferite nivele. Accesoriile integrate ale cuptorului sunt: tava de coacere si gratarul de sarma.
Cuptorul vine echipat cu 4 functii: statica, incalzire inferioara, grill si low grill. Functia statica activeaza simultan elementele de incalzire dispuse in partea inferioara si superioara, asigurand o coacere uniforma si absolut perfecta. Functia grill activeaza elementul dedicat din partea superioara, fiind ideala pentru preparatele din carne. Cuptorul asigura performante foarte satisfacatoare, furnizand rezultate perfecte indiferent de situatie.

Eficienta este una ridicata, consumul energetic fiind unul foarte redus. Modelul de cuptor este inclus in clasa A energetica, avand o putere totala de 2400 de W, respectiv un comsum de doar 0.88 kW/h.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale aparatelor

Plita Arctic ARBG64121SX este confectionata in totalitate din inox, avand un aspect metalic foarte stilat. Se va asorta la perfectie cu design-ul cuptorului, conferind aceeasi nota de eleganta. Aceasta este realizata tot la dimensiunile standard, avand 8 x 58 x 51 de cm. 

Plita are in dotare 4 arzatoare: 1 arzator mic cu puterea de 1 kW, 2 arzatoare normale cu puterea de 2 kW si 1 arzator mare cu puterea de 3.6 kW. Gratarul este confectionat din inox, fiind rezistent si destul de usor de curatat. Butoanele de control sunt dispuse pe laterala, toate avand sistemul de aprindere electrica integrat. Plita vine echipata si cu un sistem de siguranta impotriva scurgerilor de gaz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates