marți, 1 martie 2016

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4200LO, 9 Seturi,5Programe, Clasa A, 45 cm, Inox

Consider ca masina de spalat vase ar trebui sa faca parte din dotarea standard a oricarei bucatarii moderne. Spun asta din mai multe considerente, in primul rand datorita functionalitatii excelente pe care aceasta o asigura si o aduce in intampinare. Masina de spalat vase va ajuta sa realizati si sa duceti la bun sfarsit activitatea care nu este intocmai placuta si comfortabila atunci cand este realizata manual de catre dumneavoastra. Merita cu siguranta sa investiti intr-o masina de spalat vase deoarece veti economisi timp si resurse, dar si scutit de la o activitate zilnica care implica munca.

Masinile de spalat vase sunt disponibile in ziua de astazi la preturi foarte avantajoase. Cele mai noi modele pot fi incorporate in mobila de bucatarie, fiind mai eficiente, incapatoare si echipate cu mai multe programe. In articolul de astazi vom vorbi despre masina de spalat Electrolux ESL4200LO, complet incorporabila, cu o capacitate de 9 seturi si inclusa in clasa A energetica. Poate fi achizitionata astazi, la un pret promotional, cu livrare rapida si gratuita.

Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat vase



Masina de spalat Electrolulx vine in intampinare cu un design clasic. Aceasta este disponibila pe culoarea gri-argintie, fiind complet incorporabila si realizata la dimensiunile standard. Electrolux ESL4200LO are o latime de 45 de cm, integrandu-se la perfectie in mobila de bucatarie. Panoul de control este dispus pe usa, prezentand o interfata simplista si foarte usor de utilizat.

Capacitatea modelului este de 9 seturi. Masina de spalat vase este prin urmare ideala pentru familiile cu un numar mediu de membrii. Aceasta poate fi incarcata cu un numar decent de vase, normale sau de dimensiuni mai voluminoase. Interiorul este bine organizat, fiind alcatuit din mai multe suporturi, dispuse pe doua nivele. Masina integreaza: un suport fix pentru farfurii, un cos reglabil pe inaltime, un suport pentru cani si un cos pentru tacamuri. Aceasta poate curata atat farfuriile normale, cat si articolele mai voluminoase precum oale sau tigai.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Actiunea la spalare este una foarte puternica, rezultatele fiind impecabile indiferent de situatie. Programele de spalare disponibile sunt cele esentiale, mai exact: Eco 50 de grade, Normal 65 de grade, Quick Plus 65 de grade si Intensiv 70 de grade. Observam ca exista 3 nivele de temperatura, dar si o gama de programe ce actioneaza in functie de nivelul de murdarie al vaselor. Rezultatele sunt perfecte, vasele spalate fiind impecabile si stralucitoare.

Masina de spalat vase are si un consum redus de resurse energetice, de apa, respectiv detergent. Aceasta este inclusa in clasa A eneretica, clasa A la spalare, clasa A la uscare, avand un consum de 0.86 kW de energie in ciclul Eco 50 de spalare. Consumul de apa este de 13 litri, consumul anual estimat fiind de: 249 de kW de energie electrica si 3640 litri de apa.

Masina mai vine echipata si cu un set de tehnologii speciale, mai exact un sistem termoeficient si un sistem de oprire apa. Nivelul de zgomot al modelului este de de 51 de dB.

Electrolux ESL4200LO este asadar o masina de spalat vase care merita achizitionata cu incredere. Oferind un raport calitate pret favorabil si integrandu-se la perfctie in bucataria dumneavoastra, aceasta va asigura rezultate perfecte si o functionalitate excelenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates