miercuri, 9 martie 2016

Masina de spalat rufe Sharp Baby ESFC8144W3EE, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb - REVIEW

Cu toate ca nu sunt atat de populare pe piata locala, masinile de spalat Sharp reprezinta alternativa ideala pentru utilizatorii aflati in cautarea unei solutii moderne si fiabile pentru spalarea rufelor in conditii excelente. In articolul de astazi voi vorbi despre o masina de spalat Sharp care atrage atentia prin mai multe aspecte, prin prisma faptului ca are o capacitate generoasa de incarcare, dar si datorita faptului ca este eficienta si ofera performante ridicate.

Sharp ESFC8144W3EE este una dintre cele mai atractive masini de spalat cu pretul mai mic de 2500 de lei, fiind potrivita in special pentru familiile mai numeroase, asta datorita capacitatii sale de 8 kg. Masina este inclusa in clasa A+++ energetica, vine echipata cu numeroase programe, dar si cu tehnologii superioare. Poate fi achizitionata astazi, fiind disponibila la un pret accesibil si beneficiind de livrare rapida si gratuita.

Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat rufe

Masina de spalat Sharp ESFC8144W3EE arata foarte bine, avand un design elegant. Aceasta este realizata in culoarea alba, beneficiind de un finisaj standard si fiind echipata cu un hublou cromat de dimensiuni normale. Design-ul special cu striatii pe laterale asigura o functionare mai silentioasa, nivelul de zgomot fiind de 58 de dB in etapa de spalare, respectiv de 78 de dB in etapa de centrifugare. Hubloul are diametrul de 33 de cm, asigurand incarcarea rapida a articolelor mai voluminoase. Panoul de control este dispus in partea superioara, fiind complet echipat. Acesta prezinta o interfata intuitiva si usor de utilizat, integrand un selector rotativ, mai multe butoane, respectiv un panou LCD. 

In ceea ce priveste dimensiunile, masina de spalat este realizata la dimensiunile standard, avand 85 de cm inaltime, 60 de cm latime si 56 de cm adancime. Aceasta se va integra la perfectie in locuinta dumneavoastra, fiind eleganta, dar si destul de compacta.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Masina are capacitatea de incarcare de 8 kg, fiind foarte incapatoare. Tamburul este confectionat din otel inoxidabil, avand un volum de 55 de litri. Acesta prezinta perforatii in forma de perla ce au rolul de a creste performantele, dar si de a proteja rufele spalate. Centrifugarea sa realizeaza la o viteza mare, de pana la 1400 de rotatii, pentru o stoarcere puternica si eficienta.

In ceea ce priveste performantele la spalare, acestea sunt ridicate. Masina vine echipata cu sistemul Double Jet care asigura o actiune puternica si mult mai eficienta, pentru rezultate impecabile si un consum mai redus de resurse. Aceasta vine echipata si cu mai multi senzori, de exemplu sistemul Eco Logic care detecteaza atunci cand masina este incarcata la jumatate, avand ca actiune reducerea semnificativa a timpului de spalare, dar si a resurselor necesare.

Sharp ESFC8144W3EE vine echipata cu numeroase programe de spalare, avand in dotare nu mai putin de 14 programe. Aceasta integreaza programe normale sau speciale, precum: bumbac, lana, sintetice, delicate, mix, spalare manuala, baby care, sport si rapid de 12 minute. Fiind o masina de spalat cu performante ridicate, aceasta asigura rezultate impecabile indiferent de situatie, indepartand inclusiv petele foarte dificile. Asta datorita programelor numeroase si a functiilor care actioneaza diferit in functie de materiale si nivelul de murdarie al articolelor spalate.

Eficienta este excelenta, masina de spalat fiind inclusa in clasa A+++ energetica. Fiind dotata cu cele mai noi tehnologii disponibile, aceasta are un consum extrem de redus de resurse energetice. Cu un comsum de doar 0.91 de kW in ciclul de spalare standard, masina nu va implica deloc costuri mari la factura de electricitate.

Masina de spalat Sharp ESFC8144W3EE reprezinta asadar o alegere ideala si foarte avantajoasa. Va recomand sa o achizitionati cu incredere, fiind in opinia mea excelenta din toate punctele de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates