miercuri, 9 martie 2016

Televizor LED Sharp, 100 cm, LC-40CFE4042E, Full HD - REVIEW

Televizoarele Full HD pot fi achizitionate in ziua de astazi la preturi deosebit de avantajoase. Cu un buget de aproximativ 1500 de lei in momentul de fata, puteti opta pentru un model cu o diagonala rezonabila si performante satisfacatoare. In articolul de astazi vin cu o recomandare foarte avantajoasa referitoare la televizorul LC-40CFE4042E de la Sharp. Modelul are un pret de lista de 1599 de lei, avand diagonala de 100 cm si fiind echipat cu un ecran cu retroiluminare LED cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

Televizorul ofera imagini clare, detaliate si de inalta fidelitate, fiind vorba de un model cu performante foarte satisfacatoare, potrivit pentru vizionarea continutului digital provenit din surse variate. Modelul sta bine si pe partea audio, dar si pe partea de conectivitate, fiind echipat cu un sistem de sunet stereo, dar si cu o gama larga de conectori. Alegerea este in opinia mea una foarte inspirata, televizorul fiind disponibil astazi la promotie, la un pret foarte avantajos, beneficiind de livrare rapida si gratuita.

Aici un pret bun pentru acest televizor Sharp

Sharp LC-40CFE4042E este un televizor din generatia anului 2015, cu un design slim extrem de atractiv. Modelul arata foarte bine, avand o rama subtire, un suport edge si un finisaj elegant. Televizorul este realizat in totalitate in culoarea neagra, integrandu-se la perfectie in locuinta dumneavoastra. In ceea ce priveste dimensiunile, acesta masoara: 929 x 92 x 553 de mm, fiind vorba de un model destul de compact.

Televizorul Sharp este un televizor cu performante decente la nivel de imagine. Acesta are diagonala ecranului de 100 de cm (40 de inch), fiind perfect atat in dormitor, cat si in sufragerie. Televizorul ofera o experienta de vizionare foarte satisfacatoare, asigurand imagini destul de clare si detaliate. Modelul vine echipat cu un ecran bazat pe tehnologia Direct LED, cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Acest ecran are un contrast de 1.000:1 si o luminozitate maxima de 280 de cd/mp. Televizorul ofera astfel imagini cu un nivel decent de negru, cu un contrast acceptabil si culori naturale. Imaginile sunt reproduse asadar cu o fidelitate ridicata, experienta rezultata fiind una cat se poate de acceptabila. Atat filmele, cat si continutul TV vor arata perfect pe ecranului acestui televizor, fiind o placere sa urmariti la calitate HD actualitatile, documentarele sau actiunea din filme.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

In ceea ce priveste sistemul audio, televizorul Sharp integreaza un set de difuzoare stereo cu puterea de 2 x 8 W, fiind echipat cu tehnologiile Dolby Digital si DTS.

La nivel multimedia, televizorul vine echipat cu functia de media player prin intermediul careia poate reda continutul disponibil pe o memorie externa.
Acesta integreaza si un tuner digital DVB-T/T2/C, receptionand in format SD sau HD canalele disponibile pe reteaua de cablu.

Pe partea de conectivitate, modelul Sharp integreaza: 3 port-uri HDMI prin care poate receptiona semnalele HD de inalta definitie, port-uri de tip: component, composite si scart, 1 iesire audio, 2 port-uri USB 2.0 pentru multimedia si un slot CI+.

Sharp LC-40CFE4042E este asadar un televizor potrivit pentru persoanele cu bugete nu atat de generoase, aflate in cautarea unui model cu performante rezonabile. Oferind imagini clare si o experienta satisfacatoare, acesta va raspunde cu siguranta cerintelor referitoare la performante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates