joi, 17 martie 2016

Televizor LED Smart Samsung, 146 cm, 58J5200, Full HD

Daca va aflati in cautarea unui televizor de dimensiuni generoase, dar nu aveti la dispozitie un buget mare, va ofer o recomandare cat se poate de interesanta care implica un model al celor de la Samsung. Va recomand sa alegeti modelul Samsung 58J5200, un televizor LED cu diagonala ecranului de 146 de cm si rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli care asigura imagini extrem de clare si o experienta de vizionare de calitate.

Caracteristicile modelului sunt superioare, performantele la nivel de imagine fiind foarte satisfacatoare. Televizorul ofera imagini de o claritate ridicata, detaliate si cu un contrast mare, asigurand vizionarea in conditii impecabile. Imaginile sunt completate de un sunet de inalta fidelitate. Televizorul mai vine echipat si cu functii multimedia SMART, dar si cu o conectivitate bogata. Este in opinia mea excelent pentru acest pret, diagonala generoasa fiind cea care il recomanda. Poate fi achizitionat astazi, fiind inclus in promotie si disponibil la un pret foarte avantajos.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Samsung 58J5200 este cel mai mare model al seriei, o serie care are mai are in componenta versiuni de 32, 40 si 48 de inch. Televizorul are diagoanala ecranului de 146 de cm (58 de inch), fiind suficient de mare pentru a asigura o experienta de vizionare cu adevarat impresionanta. Acesta se va integra la perfectie in locuinta dumneavoastra, fiind ideal in camera de zi/sufragerie.

Samsung 58J5200 este un televizor cu aspect elegant, un model din gama anului 2015 care impresioneaza si prin design. Acesta are un finisaj foarte stilat, rama ecranului foarte subtire, dar si un suport foarte bine realizat. Calitatea constructiei este foarte buna, dimensiunile modelului fiind urmatoarele: 1370 x 770.4 x 88.7 mm.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Televizorul Samsung vine echipat cu un ecran LED, cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080. Acesta ofera imagini clare si detaliate, asigurand o experienta de vizionare mai realista si imbunatatita. Diagonala generoasa contribuie semnificativ la experienta traita in timpul vizionarii filmelor si continutului TV, senzatia fiind ca va aflati in mijlocul actiunii. Televizorul reda imaginile in culori vii si naturale, oferind imagini realiste care beneficiaza si de un contrast mare. Acesta este ajutat de tehnologia superioara Mega Contrast, dar si de alte tehnologii speciale precum: HyperReal Engine si Wide Color Enhancer Plus. Tehnologia Wide Color Enhacer utilizeaza un set de algoritmi speciali de procesare, pentru a asigura culori mult mai vii si redarea celor mai mici detalii.

Imaginile sunt completate de un sunet stereo. Televizorul are in dotare un sistem audio construit pe doua canale, de tip Down Firing + Base Reflex, cu puterea de 2 x 10 W, echipat cu tehnologia DTS. Sunetele redate sunt clare, avand profunzime si fiind echilibrate.

Sasmung 58J5200 ofera acces si la aplicatii, fiind un televizor cu functii SMART. Acesta vine echipat cu o suita de aplicatii care permit accesarea platformelor de divertisment disponibile la nivel international si in tara noastra. Sunt disponibile aplicatiile: Dailymotion, HBO GO, Netflix, Facebook, YouTube, WebBrowser, dar si altele. Acesta mai integreaza aplicatia de media player prin intermediul careia poate reda continutul stocat pe o memorie USB externa. Interfata televizorului este prietenoasa, fiind usor de accesat. Vitezele de raspuns sunt destul de bune, experienta in utilizare fiind una foarte placuta.

Televizorul Samsung 58J5200 poate receptiona canalele TV in mod digital, avand integrat un tuner DVB-T/DVB-C, compatibil cu cele mai noi standarde.
La nivelul conectivitatii, remarcam prezenta a doua port-uri HDMI care asigura redarea imaginilor Full HD provenite din surse digitale, console, media playere si receivere. Televizorul mai integreaza: 1 conector SCART, 1 conector component, 1 conector compozit, 1 port USB, 1 port RJ-45, un slot CI+ si o iesire audio digitala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates