duminică, 27 martie 2016

Pachet promo: Cuptor incorporabil Beko BIM25300XM, Electric,Multifunctional, 71 l, 8 Functii, Clasa A + Plita incorporabila Beko HISG64220S - REVIEW

Pentru utilizatorii aflati in cautarea unei solutii moderne pentru prepararea alimentelor, le propun sa aleaga urmatoarul set de aparate de la Beko. Recomandarea de astazi se refera la pachetul promo alcatuit din: cuptorul incorproabil Beko BIM25300XM si plita Beko HISG64220S. O recomandare foarte interesanta care in opinia mea este si foarte avantajoasa. Un set de aparate care merita achizitionate cu incredere, asta datorita faptului ca sunt accesibile, elegante si foarte bine echipate.

Acestea vor raspunde cu siguranta necesitatilor dumneavoastra, asigurand performante ridicate si fiabilitate. Atat plita, cat si cuptorul sunt de o buna calitate. Cuptorul este alimentat electric, dispunand de numeroase functii si un set de caracteristici superioare, dintre care autocuratarea. Plita este alimentata pe gaz, fiind echipata cu 4 arzatoare si functia de aprindere electrica. La un pret foarte competitiv, pachetul promotional al celor de la Beko se va dovedi perfect pentru utilizatorii cu bugete medii care doresc a-si echipa bucataria cu aparate moderne si fiabile. Pachetul celor de la Beko poate fi achizitionat astazi, fiind disponibil la promotie, la un pret deosebit de avantajos.

Aici un pret bun pentru aceste aparate

Cum spuneam, alegerea este una inspirata si foarte avantajoasa, pretul atractiv, dar si caracteristicile excelente fiind aspectele care stau la baza achizitionarii acestor produse.

Cuptorul Beko BIM25300XM este realizat in culoarea neagra, prezentand insertii metalice la nivelul suprafetei frontale. Acesta este confectionat din sticla si inox, fiind modern si beneficiind de o constructie foarte eleganta. Modelul este realizat la dimensiunile standard, avand: 59.5 x 59.4 x 56.7 cm. Usa vine echipata cu balamale de o rezistenta ridicata, sustinand greutati de pana la 22.5 kg.
Panoul de control vine in intampinare cu o interfata prietenoasa, oferind un control electronic care permite alegerea rapida a programului. Cuptorul vine echipat si cu un ecran LED care afiseaza functia aleasa si ofera recomandari in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

Cuptorul Beko are capacitatea de 71 de litri, avand suprafata interiorului confectionata din email si acoperita cu 3 pereti catalitici, dar si usa acoperita cu un strat nanocoating. Pereti catalitici au rolul de a absorbi murdaria rezultata in urma procesului de gatire, asigurand o autocuratare eficienta. Pentru intretinere, veti avea nevoie doar de o carpa umeda, modelul fiind extrem de usor de curatat.

Beko BIM25300XM ofera optiunea de gatire pe mai multe nivele, dispunand de 5 rafturi laterale. In ceea ce priveste accesoriile, acesta integreaza: 1 raft de sarma, 1 tava adanca si 1 tava pentru copt.

Functiile de gatire sunt numeroase, cuptorul venind echipat cu 8 programe. Acesta integreaza: functia de gatire conventionala, functia de gatire cu convectie, functia grill, functia de decongelare, dar si alte functii. Este disponibil si modul gatire 3D care activeaza simultan toate elementele de incalziare, dar si ventilatorul pentru a permite gatirea simultana a 3 preparate. Performantele cuptorului sunt ridicate, rezultatele in gatit fiind pe masura asteptarilor in orice situatie. Preparatele dumneavoastra vor fi coapte astfel perfect, numeroasele functii si caracteristici speciale asigurand conditiile ideale la gatirea fiecarui preoarat. Toate acestea in conditii de maxima eficienta. Eficienta energetica este excelenta, cuptorul fiind inclus in clasa A emergetica si avand un consum de doar 0.88 kW/h.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale aparatelor

Plita Beko HISG64220D este realizata in totalitate tot in culoarea neagra, asortandu-se la perfectie cu modelul de cuptor. Aceasta vine in intampinare cu un design elegant, avand suprafata confectionata din sticla si un finisaj stilat. Suprafata este foarte usor de intretinut si curatat, avand proprietatea de a nu retine petele. Aceasta este construita la dimensiunile standard, avand: 9.8 x 59 x 51 cm.

Plita are in dotare 4 arzatoare: 2 arzatoare normale cu puterea de 1.75 kW, 1 arzator mic cu puterea de 1 kW si 1 arzator mare WoK cu puterea de 2.9 kW. Gratarele sunt din email, fiind rezistente si durabile, respectiv capabile sa sustina greutati mai generoase. Plita are butoanele de control dispuse in partea frontala, fiind echipata si cu un sistem de aprindere electrica, dar si cu un sistem de siguranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates