vineri, 4 martie 2016

Televizor LED Star-Light, 55 cm, 22DM1000, Full HD

Star-Light este un brand de electronice si electrocasnice care s-a facut remarcat prin faptul ca ofera spre comercializare produse de o calitate rezonabila la preturi deosebit de avantajoase.
Daca va aflati in cautarea unui televizor ieftin, pentru dormitor sau bucatarie, va recomand sa alegeti modelul 22DM1000 al producatorului Star-Light, cel mai accesibil televizor Full HD din gama anului 2015, cu un pret de lista de 629 lei.

Un televizor decent cu performante rezonabile, potrivit pentru incaperile mai putin spatioase, care cu siguranta merita luat in considerare. Cu diagonala ecranului de 55 de cm si rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli, modelul Star-Light este capabil sa ofere o experienta decenta, asigurand imagini destul de clare, culori naturale si un contrast rezonabil. Televizorul Star-Light poate fi achizitionat astazi, fiind inclus in promotie si disponibil la un pret deosebit de avantajos, beneficiind de livrare rapida si gratuita.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Televizorul are un aspect standard care imbina elemente de natura clasica cu elemente de natura moderna. Rama nu este atat de subtire, dar totusi, este foarte bine finisata, avand un finisaj lucios. Suportul de masa cu 2 picioare este elegant, conferind o stabilitate ridicata. In ceea ce priveste dimensiunile, acestea sunt urmatoarele: 605 x 384 x 107 mm, televizorul fiind compact, usor de transportat si montat.

Televizorul Star-Light 22DM1000 are diagonala ecranului de 55 de cm, o diagonala redusa care il face potrivit intr-un dormitor mai putin spatios sau in bucatarie. Acesta are rezolutia Full HD de 1920 x 1080P, fiind echipat cu un ecran LCD-LED. Televizorul are un contrast nativ de 1000:1, o luminozitate de 200 de cd/mp si un timp de raspuns de 5 ms.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Imaginile afisate sunt clare, redate cursiv si comfortabil de urmarit din orice pozitie. Cu toate ca nu este un televizor atat de performant, modelul Star-Light este excelent pentru acest pret, asigurand vizionarea continutului SD sau HD in conditii satisfacatoare, furnizand culori naturale si un contrast rezonabil, dar si unghiuri de vizualizare decente.

Sistemul audio integrat are puterea totala de 6 W, fiind alcatuit din doua difuzoare de 3 W. Claritatea sunetelor este una satisfacatoare, sistemul satisfacand asteptarile referitoare la fidelitate.

Televizorul Star-Light vine echipat si cu un tuner digital, de tipul DVB-T/C. Acesta poate receptiona grila completa de canale fara ajutorul unui set-top-box extern, la o calitate SD sau HD. Inclusiv canalele criptate pot fi receptionate, asta multumita slot-ului CI+ care imperecheat cu un modul CAM de la operator va decoda si canalele dintr-un pachet suplimentar.

Puteti opta si pentru un set-top-box sau media player extern. Televizorul se poate conecta si la alte aparate, fiind echipat cu: 1 port HDMI, 1 port VGA, 1 port SCART si 1 port COMPONENT.

Star-Light 22DM1000 este asadar un televizor compact de dimensiuni reduse, foarte accesibil si cu performante satisfacatoare la nivel de imagine care cu siguranta merita luat in considerare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates