marți, 1 martie 2016

Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEI67250055, Electric, 10Functii, Grill, Clasa A, Inox + Plita incorporabila Hansa BHGI631500, 4arzatoare, Aprindere electrica, Gaz, Inox

Hansa este un brand de electrocasnice foarte apreciat prin faptul ca ofera calitate la preturi avantajoase. Aparatele Hansa sunt recunoscute datorita raportului calitate excelent, venind in intampinarea utilizatorilor cu tehnologii de ultima generatie si caracteristici superioare.
Printre cele mai bine vandute aparate Hansa pe piata locala se numara incorporabile. Incorporabilele brand-ului sunt aprciate si foarte bine cotate, reprezentand o alegere ideala pentru utilizatorii care doresc a-si echipa bucataria cu aparate moderne si fiabile.

In articolul de astazi voi vorbi despre un set de electrocasnice al brand-ului Hansa, potrivit in orice bucatarie moderna care se doreste a fi complet utilata. Este vorba despre pachetul promo alcatuit din: cuptor Hansa BOEI67250055 si plita Hansa BHGI631500. Un set de incorporabile care impresioneaza prin design, caracteristici si functionalitate, dar si prin faptul ca este disponibil la un pret convenabil. Cuptorul este alimentat electric, avand un design elegant, fiind echipat cu 10 functii si un sistem catalitic, in timp ce plita este alimentata pe gaz, avand in dotare 4 arzatoare si un sistem de aprndere electric. Aceste electrocasnice pot fi achizitionate astazi, la un pret promotional, cu livrare rapida si gratuita.

Aici un pret bun pentru aceste aparate


Cuptorul incorporabil Hansa BOEI67250055 se remarca in primul rand prin design. Acesta este modern si elegant, avand suprafata alcatuita din inox antiamprenta si fiind acoperit de un finisaj cu model liniar. Usa este confectionata din sticla in 3 straturi, dispunand de un maner tot cu model metalic. Cuptorul este realizat la dimensiunile standard, avand: 59.5 cm latime, 59.5 cm adancime si 57.5 cm inaltime. Acesta cantareste 35.6 kg.

Cuptorul este alimentat pe curent, fiind foarte eficient. Acesta este inclus in clasa A energetica, avand un consum de doar 790 de W si o putere totala de 3100 de W. Un consum foarte bun care nu implica costuri mari la factura de electricitate.

Capacitatea modelului este de 66 litri, o capacitate standard care asigura compatibilitatea cu diferite tavi si forme de gatit. Ca si accesorii, cuptorul integreaza: 2 tavi plate si 1 tava adanca, acesta mai fiind echipat cu un set de ghidaje care permite amplasarea tavilor pe mai multe nivele, dar si cu o sonda pentru temperatura.
La interior, cuptorul este alcatuit dintr-un email usor de curatat. Acesta mai integreaza 3 pereti catalitici care absorb murdaria rezultata in timpul gatirii si realizeaza procesul de autocuratare catalitica.

Performantele modelului sunt excelente, cuptorul asigurand rezultate perfecte in prepararea alimentelor. Acesta vine echipat cu 10 functii si programe, oferind un control total asupra elementelor de incalzire si asupra temperaturilor. Cele mai importante functii disponibile sunt urmatoarele: gatire conventionala, gatire cu convectie si grill, mai fiind disponibile functii precum: incalzire inferioara, grill cu suprafata mica sau decongelare.

Cuptorul integreaza si un afisaj LED, venind in intampinare cu o interfata foarte usor de utilizat. Panoul de control permite programarea rapida a functiilor, nivelului de temperatura dorit, respectiv timerului.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Plita Hansa BHGI631500 este alimentata pe gaz, avand un design care se asorteaza la perfectie cu cel al cuptorului. Suprafata plitei este confectionata din inox, gratarele fiind realizate din fonta. Finisajul este unul foarte elegant, calitatea constructiei fiind excelenta. 

Plita are in dotare 4 arzatoare, de dimensiuni si puteri diferite: 2 arzatoare normale, 1 arzator mic si 1 arzator mare. Panoul de control este situat in partea frontala, fiind foarte usor de accesat. Aceasta vine echipata si cu sistemele: de aprindere electrica si de siguranta impotriva scurgerilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates