luni, 7 martie 2016

Frigider Liebherr CTPsl 2921, 272 l, Clasa A++, H 157,1 cm, Argintiu

Liebherr este unul dintre cele mai puternice brand-uri din Europa, activand in numeroase domenii, printre care si cel al aparatelor electrocasnice. Produsele electrocasnice Liebherr sunt calitative, fiabile si foarte bine cotate, reprezentand alternativa ideala si recomandata a aparatelor ce provin de la alte brand-uri mai cunoscute pe piata din Romania.

In articolul de astazi voi vorbi despre un aparat Liebherr din categoria electrocasnicelor, aparat care respecta numele brand-ului la un pret foarte avantajos. Este vorba despre frigiderul Liebherr CTPsl 2921, un frigider de dimensiuni compacte, cu o capacitate foarte satisfacatoare si o eficienta energetica superioara. Este potrivit pentru familiile medii sau mai numeroase, integrandu-se la perfectie inclusiv in bucatariile mai putin spatioase. Poate fi achizitionat astazi, fiind disponibil la un pret extrem de atractiv si beneficiind de livrare rapida si gratuita.

Aici un pret bun pentru acest frigider

Liebherr CTPsl 2921 este un frigider cu design compact, foarte bine realizat. Acesta este disponibil in totalitate pe argintiu, avand un finisaj standard. Frigiderul are in dotare doua usi, dispunand de compartimente separate. Usile sunt reversibile, cu deschidere standard pe partea dreapta. Manerele sunt situate pe orizontala, fiind foarte usor de accesat. Dimensiunile sunt urmatoarele: 157 de cm inaltime, 55 de cm latime si 63 de cm anancime.

Frigiderul Liebherr are capacitatea neta totala de 272 de litri, fiind un model destul de incapator ce ofera un spatiu suficient pentru depozitarea alimentelor de diferite tipuri. Acesta are in dotare doua compartimente: un compartiment de frigider cu volumul de 220 de litri si un compartiment de congelator cu volumul de 52 de litri, dispunand de un interior bine organizat.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Frigiderul este potrivit pentru familiile medii sau cu un numar mai mare de membri, satisfacand cerintele referitoare la capacitate, eficienta si performante. Revenind la organizarea interiorului, descoperim un compartiment de frigider echipat cu iluminare ce are in dotare: 4 rafturi confectionate din sticla, 4 suporturi de usa si 1 sertar pentru depozitarea fructelor si a legumelor, respectiv un compartiment de congelator echipat cu un singur raft. Congelatorul are capacitatea de inghetare de 4 kg/24 de ore.

Performantele frigiderului sunt rezonabile. Acesta vine echipat cu un sistem de racire static care utilizeaza tehnologia SmartFrost. Sistemul SmartFrost presupune integrarea traseului frigorific in invelisul interior al congelatorului, pentru reducerea substantiala a depunerilor de gheata. Frigiderul asigura mentinerea alimentelor in conditii ideale, oferind un comfort sporit prin necesitatea de decongelare la perioade extrem de rare.

In ceea ce priveste eficienta, avem de a face cu un model inclus in clasa A++ energetica. Este de apreciat faptul ca cei de la Liebherr au reusit sa creeze un model atat de eficient, cu un consum anual de doar 202 kW. Nivelul de zgomot este de asemenea foarte redus, de 40 de dB mai exact.

Frigiderul Liebherr este asadar excelent pentru acest pret, reprezentand alegerea ideala pentru toti utilizatorii care au la dispozitie un buget limitat si doresc a-si achizitiona un model calitativ, fiabil si provenit de la un brand renumit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates