marți, 29 martie 2016

Combina frigorifica LG GBB530NSQWB, 343 l, Clasa A+, No Frost, H 201cm, Argintiu - REVIEW

Cei de la LG ataca tare si piata de electrocasnice, venind in intampinare cu o gama larga de aparate, proiectate sa raspunda nevoilor celor cu asteptari variate. In articolul de astazi voi vorbi despre un aparat frigorific LG care ofera performante ridicate si care asigura mentinerea alimentelor in conditii ideale.

LG GBB530NSQWB este unul dintre cele mai atractive modele ale producatorului, incorporand tehnologia de ultima generatie si mai multe caracteristici superioare . Combina frigorifica ofera o capacitate mare de depozitare, dispunand de un spatiu optimizat, net total de 343 de litri. Aceasta vine echipata cu sistemul No Frost, asigurand performante ridicate fara depuneri de gheata. Combina este si foarte eficienta, fiind inclusa in clasa A+ energetica. Este si foarte eleganta, avand un design bine realizat. Poate fi achizitionata astazi, fiind disponibila la promotie, la un pret foarte avantajos.

Aici un pret bun pentru aceasta combina frigorifica LG


LG GBB530NSQWB este o combina frigorifica proiectata sa fie eleganta. Acesta impresioneaza in primul rand datorita design-ului modern si stilat, fiind disponibila pe culoarea argintie si avand un finisaj metalic care atrage atentia inca de la primul moment. Se va integra la perfectie in bucataria dumneavoastra, fiind si destul de compacta. Are urmatoarlele dimensiuni: 201 cm inaltime, 60 de cm latime si 69 de cm adancime. Aceasta are in dotare doua compartimente separate, fiind echipata cu doua usi si avand manerele dispuse pe orizontala. Panoul de control il gasim amplasat pe usa frigiderului, in partea superioara.

Capacitatea totala a modelului este de 343 de litri, 252 de litri fiind alocati compartimentului de frigider si 91 de litri compartimentului de congelator. O capacitate generoasa care va satisface asteptarile unei familii cu un numar mediu sau mai mare de membri. Cele doua compartimente sunt organizate foarte eficient, fiind construite pe mai multe rafturi si sertare.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Avem acces asadar la un compartiment de frigider ce dispune de: 4 rafturi confectionate din sticla, 4 suporturi de usa si 2 compartimente dedicate pentru fructe/legume, respectiv pentru alimentele perisabile. Compartimentul infrerior Fresh O Zone asigura pastrarea in conditii ideale a alimentelor proaspete din carne si lapte. Compartimentul de congelator prezinta o compartimentare standard, avand in dotare 3 sertare glisante si oferind un spatiu generos pentru depozitarea alimentelor inghetate. Capacitatea de congelare a compartimentului este de 9 kg/24 de ore.

Combina frigorifica LG GBB530NSQWB mentine un climat optim, fiind echipata cu sistemul de racire Total No Frost. Aceasta pastreaza alimentele in conditii ideale pentru perioade de timp cat mai indelungate, fara depuneri de gheata in compartimentul congelatorului. Sistemul No Frost utilizeaza un flux de aer multidirectional Multi Airflow, pentru o refrigerare si congelare eficienta uniforma, cu variatii de temperatura si umiditate extrem de reduse. Atat temperatura, cat si umiditatea sunt mentinute la valori constante, pe toata perioada de functionare.

Eficienta energetica este una superioara, combina LG apartinand clasei A+ energetice. Aceasta are un consum anual de doar 317 kW, implicand costuri reduse la factura de electricitate. Combina face parte in clasa SN-T climatica, avand o autonomie fara curent de pana la 16 ore.
In ceea ce priveste nivelul de zgomot, acesta este de doar 41 de dB.

La nivelul caracteristicilor speciale, remarcam Smart Diagnosis, o functie speciala care poate identifica eventualele probleme care pot afecta functionarea normala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates