marți, 15 martie 2016

Combina frigorifica Arctic ANK3562-4+, 331 l, Clasa A+, H 201 cm, 2 Compresoare, Alb

Aparatele electrocasnice Arctic achizitionate pana la data de 30 iunie a anului 2016 beneficiaza de garantie extinsa fara costuri suplimentare. Asadar, daca va aflati in cautarea unui aparat frigorific care sa ofere un raport calitate pret excelent, va recomand sa alegeti unul dintre modelele producatorului Arctic. Calitative, fiabile si performante, aparatele Arctic vor satisface asteptarile utilizatorilor cu asteptari rezonabile si bugete limitate.

In articolul de astazi voi vorbi despre combina frigorifica Arctic ANK3562-4+. Disponibila la un pret foarte avantajos si echipata cu un set de caracteristici superioare, aceasta merita cu siguranta luata in considerare. Combina frigorifica beneficiaza de 5 ani garantie, fiind fiabila, dar si foarte bine echipata. Dotarile sunt decente, aceasta avand o capacitate de 331 de litri, fiind inclusa in clasa A+ energetica si echipata cu 2 compresoare separate. Poate fi achizitionata astazi, fiind disponibila la un pret avantajos si beneficiind de livrare rapida si gratuita.

Aici un pret bun pentru acest aparat frigorific

La nivel de design, avem de a face cu un aparat frigorific cu aspect clasic. Combina frigorifica Arctic ANK3562-4+ este in totalitate alba, prezentand un finisaj standard. Aceasta vine cu o deschidere standard pe partea dreapta, avand usile reversibile. Manerele sunt dispuse pe verticala, sistemul de deschidere al usilor fiind usor de manverat. Fiind un model cu o capacitate generoasa, aparatul are o inaltime de 201 cm, o latime de 60, respectiv o adancime de 60 de cm.

Capacitatea totala a modelului este de 331 de litri. O capacitate generoasa care in opinia mea va satisface asteptarile unei familii cu 3 sau 4 membri. Combina ofera suficient spatiu atat pentru stocarea alimentelor proaspete, cat si pentru stocarea alimentelor inghetate.

Verifica aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Aceasta prezinta o compartimentare foarte eficient realizata. Sunt disponibile doua compartimente separate. Frigiderul are un volum net de 205 litri, in timp ce congelatorul are 126 de litri. Compartimentul de frigider integreaza: 4 rafturi confectionate din sticla care prezinta o rezistenta ridicata (pot sustine pana la 25 de kg), 4 suporturi de usa si 1 compartiment pentru legume si fructe. Frigiderul vine echipat si cu iluminare, dar si cu un ventilator care permite distribuirea uniforma a temperaturii si a umiditatii. Compartimentul de congelator este mai incapator in comparatie cu un compartiment standard, avand in dotare 4 sertare. Sertarul de mari dimensiuni al congelatorului ofera multiple optiuni de congelare, inclusiv optiunea de congelare rapida. Capacitatea de inghetare a congelatorului este de 14 kg/24 de ore.

Performantele Arctic ANK3562-4+ sunt ridicate, combina frigorifica fiind echipata cu 2 compresoare separate. Cele 2 compresoare permit setarea independenta a temperaturilor interioare, oferind optiunea utilizatorului de a alege in care compartiment sa ofere mai multa putere. Alimentele sunt pastrate asadar in conditii ideale de temperatura si umiditate, actualul model mentinand aceste valori constante, pentru alimente proaspete pentru perioade de timp cat mai indelungate.

In ceea ce priveste eficienta energetica, modelul Arctic face parte din clasa A+ energetica. Consumul anual este de 328 de kW, un consum redus care nu implica costuri mari la factura de energie.

In concluzie, Arctic ANK3562-4+ este o combina frigorifica performanta si fiabila, excelenta prin prisma raportului calitate pret. Avand caracteristici decente, o capacitate generoasa si un pret rezonabil, aceasta va asigura o utilitate exceptionala, fiind absolut perfecta in bucataria dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates