marți, 22 martie 2016

Laptop ASUS X540SA-XX004D - REVIEW

Asus a oferit la inceput de an un upgrade laptop-urilor din seria X, lansand noi modele potrivite pentru divertisment sau productivitate, echipate cu diverse configuratii si disponibile la preturi avantajoase.

In articolul de astazi voi vorbi despre un laptop Asus care face parte din noua gama X a anului 2016. Este vorba despre modelul X540SA-XX004D, unul dintre cele mai accesibile laptop-uri ale seriei care are un pret de lista de doar 1149 de lei si care vine in intampinare cu o configuratie hardware foarte satisfacatoare. Laptop-ul poate rula decent majoritatea activitatilor zilnice care nu necesita resurse puternice, oferind performante rezonabile. Acesta vine echipat cu: un procesor de la Intel, o interfata USB-C, un ecran LED cu tehnologia Asus Splendid, remarcandu-se si prin faptul ca ofera un sunet premium. Laptop-ul impresioneaza si prin design, fiind subtire si avand un finisaj de calitate. Poate fi achizitionat astazi, fiind disponibil la promotie, la un pret foarte atractiv.

Aici un pret bun pentru acest laptop

Asus X540SA-XX004D este un laptop elegant si remarcabil prin design. Acesta prezinta o constructie moderna si compacta, avand un finisaj deosebit de rafinat. Calitatea constructiei este excelenta, ceea ce poate parea surprinzator la un laptop din aceasta categorie de pret. Dispozitivul este realizat intr-o combinatie de culori, avand capacul si rama ecranului disponibile pe negru si suprafata de lucru realizata pe auriu. Finisajele sunt foarte bine lucrate, laptop-ul Asus fiind, cum spuneam, extrem de elegant. In ceea ce priveste dimensiunile, acestea sunt destul de compacte, dispozitivul avand: 381.4 mm lungime, 251.5 mm latime si 27.2 mm grosime. Greutatea este redusa substantial, fiind de doar 1.9 kg. Laptop-ul este asadar portabil si usor de transportat.
Pe partea de conectivitate, laptop-ul integreaza atat traditionalele port-uri USB 2.0 si 3.0, cat si o interfata USB-C care ofera viteze de transfer extrem de ridicate. Acesta mai integreaza: 1 port HDMI, 1 port VGA si 1 iesire audio. Este disponibil desigur si un cititor de carduri, dar si o unitate optica DVD-RW. Laptop-ul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau RJ-45,dar si la alte dispozitive prin Bluetooth.

Asus X540SA-XX004D vine echipat cu o tastatura cu design ergonomic, realizata dintr-o singura bucata, cu o cursa de doar 1.8 mm. Tastatura ofera o experienta de tastare solida, cu erori minime. In ceea ce priveste touchpad-ul, acesta vine echipat cu tehnologia Smart Gesture, prezentand compatibilitate la gesturile multi atingere. Experienta in utilizare este una foare comfortabila, tehnologia Ice Cool mentinand rece suportul pentru palme inclusiv la utilizarea pe perioade mai indelungate.

Asus X540SA dispune de un ecran LCD-LED standard, cu diagonala de 15.6 inch si rezolutia HD de 1366 x 768 de pixeli. Tehnologia Asus Splendid asigura afisarea imaginilor de o calitate excelenta, dispunand de un mod de corectie a temperaturii culorilor si de 4 setari individuale.
Sistemul audio al laptop-ului este alcatuit dintr-un amplificator optimizat si difuzoare de o calitate superioara, asigurand sunete de o fidelitate ridicata. Tehnologia SonicMaster imbunatateste claritatea, asgurand sunete mai precise si mai echilibrate.

In ceea ce priveste configuratia hardware, aceasta este alcatuita din componente de o calitate satisfacatoare. Performantele laptop-ului sunt rezonabile, experienta in utilizare fiind una multumitoare. Procesorul este de la Intel, model Celeron Dual-Core N3050 cu frecventa de 1600 de MHz. Placa video este integrata, fiind alcatuita din chipset-ul Intel HD Graphics. Memoria RAM are capacitatea de 4 GB, fiind de tipul DDR3 cu frecventa de 1600 de MHz. Stocarea este asigurata de unitatea HDD cu capacitatea de 500 de GB.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates