sâmbătă, 26 septembrie 2015

Televizor SUHD Samsung, 121 cm, 48JS8500, 4K Ultra HD

Tehnologia de ultima ora este cea care sta la baza televizoarelor Samsung SUHD incluse in noua generatie. Samsung 48JS8500 este unul dintre cele mai performante televizoare 4K, oferind imagini de o claritate ireprosiabila, reproduse cu o fidelitate maxima. Fiind un model premium, acesta vine echipat cu cele mai noi si moderne tehnologii, asigurand imagini senzationale, dar si o experienta de vizionare extrem de realista. Performantele televizorului sunt cu adevarat impresionante, calitatea imaginilor fiind una extraordinara. Acesta ofera imagini foarte detalitate, asigurand culori extrem de fidele, un contrast inalt, dar si o procesare video avansata. Televizorul Samsung merita achizitionat cu incredere, fiind unul dintre cele mai atractive modele High End lansate in anul 2015. Investitia se justifica, cu toate ca pretul este unul destul de ridicat.

                                          Aici un pret foarte bun pentru acest televizor SAMSUNG 48JS8500
                                           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Claritatea imaginilor este una extraordinara. Televizorul utilizeaza o serie de tehnologii revolutionare, asigurand o experienta de vizionare cu adevarat remarcabila. Ecranul curbat cu diagonala de 121 cm si rezolutia 4K Ultra HD de 3840 x 2160 afisaza imagini extrem de clare si detaliate. Utilizand tehnologia nanocristalelor, televizorul asigura reproducerea fidela a culorilor, asigurand imagini realiste, stralucitoare si intense. Modelul exprima o gama larga de culori si nuante, avand si un contrast foarte ridicat. Veti fi impresionat cu siguranta de fidelitatea inalta a imaginilor afisate, televizorul fiind mult mai performant in comparatie cu alte modele.

Tehnologia Micro Dimming Pro analizeaza imaginea in multiple zone, imbunatatind semnificativ contrastul. Televizorul are un contrast exceptional, avand un negru profund si un alb pur. Acesta poate gestiona cu o acuratete incredibila imaginile care contin multiple detalii, tehnologia Peak Illuminator Pro crescand intensitatea retroiluminarii in zonele mai deschise. Culorile sunt foarte naturale, televizorul exprimand o gama spectaculoasa de nuante, pentru cea mai buna experienta de vizionare. Algoritmul special de procesare SUHD are o importanta semnificativa, analizand continutul video, pentru cele mai bune rezultate posibile. Curbura ecranului adauga profunzime si adancime, asigurand imagini extrem de realiste. Cum putem observa, televizorul Samsung 48JS8500 integreaza o serie de tehnologii performante si foarte eficiente. Actiunea acestor tehnologii este vizibila, imaginile afisate fiind fermecatoare, naturale si extrem de reale. Inclusiv continutul HD 1080p si 720p este afisat la o claritate buna, UHD Upscaling imbunatatind si calitatea imaginilor provenite din surse non-Ultra HD.

Televizorul Samsung integreaza si un sistem de sunet foarte performant. Sistemul audio 2.2 cu puterea de 40 de W asigura reproducerea fidela a sunetelor provenite din tot spectrul de frecventa. Claritatea audio este una excelenta, performantele fiind surprinzator de bune. Televizorul asigura asadar sunete clare si puternice, de inalta fidelitate.

Fiind un televizor premium, Samsung 48JS8500 nu se lasa mai prejos nici atunci cand vine vorba de design. Aspectul estetic este unul cu adevarat impresionant. Finisajele sunt impecabile, constructia fiind foarte bine definita. Finisajele liniare au un aspect premium, conferind o estetica aparte. Rama ultra subtire este foarte eleganta, de remarcat fiind si curbura ecranului. Calitatea constructiei este excelenta, televizorul fiind alcatuit din cele mai bune materiale.

Fiind dotat cu cel mai avansat sistem de operare smart, televizorul Samsung asigura o experienta multimedia completa, oferind accesul la numeroase aplicatii si la o gama larga de continut multimedia. Acesta dispune de un sistem de operare intuitiv si foarte bine realizat ce va raspunde cu usurinta utilizarii in multitasking.
Televizorul vine echipat si cu numerosi conectori, fiind capabil in a se conecta la dispozitivele multimedia aflate in incapere. Prin intermediul HDMI 2.0, televizorul poate receptiona sursele UHD si HD provenite de la consola de gaming, receiver-ul AV sau player-ul Blu-ray.

Samsung 48JS8500 este asadar un televizor impresionant de-a dreptul, cu performante formidabile la nivel de imagine. Acesta ofera o experienta de vizionare impresionanta, asigurand imagini extrem de clare, reproduse cu o fidelitate maxima. Fiind foarte bine dotat, dar si foarte performant, televizorul Samsung este un competitor puternic care merita luat in considerare cu siguranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates