marți, 22 septembrie 2015

Laptop Lenovo IdeaPad G50-80 cu procesor Intel® Core™ i7-5500U 2.40GHz, Broadwell™, 15.6", Full HD, 4GB, 1TB

Lenovo G50-80 este unul dintre cele mai atractive laptop-uri entry level, remarcabil datorita performantelor. Actualul model are in configuratie un procesor Intel Core i7 de ultima generatie, ruland la un nivel inalt task-urile mai avansate. Fiind potrivit pentru activitatile office, multimedia si gaming, laptop-ul Lenovo este ideal pentru utilizatorii ce isi doresc un dispozitiv portabil, dar si foarte performant in acelasi timp. Dotarile modelului sunt foarte bune, raportul calitate pret fiind unul excelent. Ecranul cu rezolutia Full HD asigura imagini clare, puterea mare de procesare asigurand viteze de raspuns extrem de inalte. Laptop-ul ofera asadar la un pret accesibil performante de top si o experienta multimedia de calitate.

                                                  Aici un pret foarte bun pentru acest laptop LENOVO
                                              Aici toate caracteristicile modelului Lenovo IdeaPad G50-80

Fiind dotat cu o configuratie hardware de ultima generatie, Lenovo IdeaPad G50-80 ofera performante inalte. Procesorul Intel Core i7-5500U Broadwell asigura rapiditate si o performante extraordinare. Acesta ruleaza la frecventa standard de 2400 de MHz, atingand pana la 3000 de MHz in Turbo Boost. Avand la interior 2 nuclee, procesorul poate gestiona la perfectie numeroase task-uri, asigurand o experienta foarte fluenta. Vitezele de raspuns inalte pot fi observate la accesarea aplicatiilor, in aplicatii, dar si in multitasking, puterea mare a procesorului fiind cea care sta la baza acestor performante inalte. Procesorul este dotat si cu un chipset grafic integrat Intel HD Graphics 5500, actuala configuratie integrand si un chipset dedicat. Placa video dedicata AMD R5 M330 cu 2 GB de memorie asigura performante mai mult decat satisfacatoare. Jocurile si activitatile de procesare video vor rula la un nivel grafic decent, performantele multimedia ale laptop-ului fiind excelente. Memoria RAM de 4 GB completeaza actuala configuratie hardware. Pentru stocarea fisierelor, este pus la dispozitie un spatiu generos de 1 TB.

Cum spuneam, performantele laptop-ului sunt foarte bune. Analizand nivelul de performanta, descoperim ca Lenovo G50-80 este un laptop dedicat activitatilor multimedia. Sistemul de operare Windows 10 se adapteaza perfect acestei configuratii, oferind o experienta in utilizare foarte placuta.

Cu toate ca design-ul nu este principalul atu al laptop-ului, acesta reuseste sa impresioneze prin faptul ca este subtire si foarte portabil. Avand o grosime de doar 25 mm si o greutate de 2.5 kg, laptop-ul poate fi transportat cu usurinta in deplasarile de afaceri.
Ecranul cu diagonala de 15.6 inch afisaza imagini de o claritate deosebita. Cu toate ca nu ofera unghiuri de vizualizare atat de bune, display-ul LCD-LED bazat pe tehnologia TN afisaza imaginile la excelenta rezolutie Full HD de 1920 x 1080, oferind detalii fine, culori naturale si o acuratete inalta la reproducerea continutului video. Difuzoarele stereo cu tehnologia Dolby Advanced audio asigura sunete destul de puternice, redate cu o fidelitate destul de inalta.
Autonomia de functionare este una decenta, acumulatorul cu 4 celule asigurand functionarea pentru durate de pana la 4 ore.

Lenovo G50-80 este asadar un laptop cu performante excelente si pret bun, ideal pentru activitatile multimedia. Parerea mea este ca merita achizitionat cu incredere, fiind excelent din majoritatea punctelor de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates