joi, 17 septembrie 2015

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6230 IX, Electric, 6th Sense, MF16, 60 l, Clasa A+

Whirlpool AKZ 6230 IX este un cuptor incorporabil modern ce asigura prepararea alimentelor dumneavoastra in cele mai bune conditii. Acesta este dotat cu tehnologia 6th Sense, dar si cu un sistem special de incalizare uniforma. Cuptorul dispune de numeroase functii, este eficient, performant, dar si foarte bine echipat. Fiind disponibil la un pret destul de rezonabil, acesta merita achiztionat cu incredere. Alegerea este una foarte inspirata, modelul Whirlpool fiind unul dintre cele mai atractive. Acesta se remarca si datorita design-ului, dar si datorita caracteristicilor superioare, fiind un cuptor incorporabil foarte dotat si foarte performant. Prin alegerea Whirlpool 6230 IX, veti beneficia de rezultate exceptionale la gatirea preparatelor alimentare de fiecare data, cuptorul oferind conditiile ideale de preparare in orice situatie.

                                   Aici un pret foarte bun pentru acest cuptor incorporabil WHIRLPOOL
                                      Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Cuptorul are capacitatea standard de 60 de litri, oferind posibilitatea gatirii simultane pe mai multe nivele. Fiind dotat cu tehnologia Cook 3, acesta va permite sa gatiti mai multe preparate in acelasi timp, fara amestecare de mirosuri. Ventilatorul intern asigura distribuirea uniforma a caldurii, micsorand si timpul de preparare. Performantele sunt exceptionale, tehnologia 6th Sense asigurand rezultate excelente la coacerea diverselor preparate alimentare. Aceasta tehnologie inteligenta determina temperatura si timpul necesar de preparare, monitorizeaza schimbarile rapide de temperatura, imbunatatind procesul de preparare al mancarii, pentru rezultate perfecte de fiecare data.

Cuptorul este echipat sistemul Ready 2 cook ce elimina necesitatea preincalzirii, dar si cu alte functii speciale. Sunt disponibile 16 functii de gatire, dintre acestea remarcandu-se urmatoarele: Cook 3, Ready 2 Cook, Maxi Cooking, Turbo Grill, decongelare, gatire conventionala si gatire cu convectie.
Fiind dotat cu un display LED si butoane capacitive, sensibile la atingere, cuptorul permite un control precis asupra functiilor, timpului si temperaturii.
Cuptorul se remarca si prin design, fiind alcatuit din inox antiamprenta bine finisat si foarte elegant.
Dimensiunile sunt cele standard, mai exact de: 59.5 x 59.5 x 56.4 cm.
Peretii catalitici amplasati la interior absorb depunerile de murdarie din timpul procesului de gatire, asigurand o autocuratare fara efort.
Modelul face parte din clasa A+ energetica, avand o eficienta excelenta. Consumul este de 0.85 kWh in ciclul standard, respectiv de 0.65 kWh in ciclul de gatire cu convectie.

Whirlpool AKZ 6230 IX este asadar un cuptor incorporabil extrem de calitativ, fiabil si foarte bine echipat. Fiind dsiponibil la un pret foarte atractiv, acesta merita achizitionat cu incredere, fiind un produs electrocasnic modern ce se va integra la perfectie intr-o bucatarie nou utilata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates