marți, 1 septembrie 2015

Televizor LED Philips, 102 cm, 40PFH4200/88, Full HD

Philips 40PFH4200/88 este unul dintre cele mai atractive modele non-smart lansate anul acesta. Acest televizor ieftin se remarca prin faptul ca ofera imagini foarte clare, fiind dotat cu ecran Full HD de calitate si tehnologii speciale pe partea de imagine.
Fiind disponibil la un pret extrem de avantajos, televizorul Philips este recomandat utilizatorilor ce doresc a-si achizitiona un model nu atat de sofisticat, de o calitate foarte buna. Televizorul face parte din noua gama a anului 2015, fiind dotat cu tehnologii performante, dar si cu functii speciale. Astfel, Philips 40PFH4200/88 se remarca prin: imagine, sunet, conectivitate, dar si prin design. Acesta vine echipat si cu functia de media player, asigurand redarea contintului multimedia disponibil pe o memorie externa. Cu toate ca nu este un model smart, televizorul Philips este unul foarte satisfacator. Acesta merita achizitionat cu incredere, fiind un model destul de performant.

                       Aici un pret foarte bun pentru acest televizor Philips
        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Televizorul Philips se remarca si prin design. Acesta prezinta o constructie moderna, fiind foarte elegant. Rama ecranului este foarte subtire, fiind si foarte atractiva datorita finisajelor lucioase.
Suportul de masa are un aspect stilat, fiind compatibil cu toate piesele de mobilier datorita dimensiunilor compacte. Modelul poate fi amplasat si pe perete, fiind compatibil cu suporturile de tip VESA 200 x 200 mm. Dimensiunile televizorului sunt de 918 x 531 x 77 mm, iar greutatea de 9.1 kg.

La nivelul conectivitatii, remarcam prezenta port-urilor HDMI. Televizorul vine echipat cu 2 port-uri HDMI, receptionand semnalele de inalta definitie de la o consola, un blu-ray player sau un home cinema. Acesta mai integreaza: 1 conector scart, 1 conector audio, 1 slot CI+, dar si un port USB. Prin intermediul USB, utilizatorul poate conecta o memorie externa si beneficia de continut multimedia diversificat. Fiind echipat cu functia de media player, televizorul poate reda filmele, muzica sau pozele. Acesta poate decoda numeroase formate, asigurand redarea contintului video la o calitate foarte buna, la o rezolutie HD.
Tunerul integrat este de tipul DVB-T/C. Acest tuner digital receptioneaza canalele TV disponibile pe reteaua de cablu la o rezolutie inalta, fiind compatibil cu standardul HD 1080i.

Ecranul LED al televizorului, cu diagonala de 102 cm afisaza imaginile la rezolutia Full HD de 1920 x 1080. Claritatea imaginilor este una foarte buna, imaginile fiind excelente pentru un televizor ce face parte din aceasta categorie de pret. Claritatea imaginilor se datoreaza si tehnologiilor Digital Crystal Clear si 100 Hz Perfect Motion Rate. Prima dintre aceste tehnologii imbunatateste claritatea, asigurand un contrast mai inalt si o gama mai bogata de culori. Tehnologia PMR imbunatateste miscarea, asigurand imagini clare si vibrante si in scenele rapide.
Cu siguranta veti fi multumit de calitatea imaginilor, televizorul asigurand o experienta de vizionare mai mult decat satisfacatoare.

Si sunetele sunt destul de clare. Sistemul audio integrat are puterea de 16 W, caracteristicile superioare ale sunetului fiind: Auto Volume Leveller, Incredible Surround, Clear Sound si Smart Sound.

Asadar, Philips 40PFH4200/88 este un televizor foarte calitativ, foarte atractiv datorita pretului si performantelor bune pe partea de imagine. Avand in vedere toate aceste aspecte, va recomand cu incredere sa-l achizitionati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates