marți, 15 septembrie 2015

Home Cinema Samsung HT-J4530, Blu Ray, 5.1, 3D, 500W

Samsung HT-J4530 este un sistem Home Cinema dotat cu o unitate de amplificare digitala si un set de boxe surround. Fiind un sistem 5.1, acesta include: 2 boxe standfloor, 2 boxe surround, 1 boxa centrala si 1 subwoofer pasiv. Sistemul poate reda discurile Blu-ray si decoda formatele audio lossless, oferind sunete de o claritate decenta. Acesta este compatibil cu numeroase formate, fiind capabil in a reda fisierele video si audio disponibile si pe o memorie USB externa sau in reteaua locala. Sistemul este ideal pentru utilizatorii ce doresc a beneficia de o experienta multicanal captivanta in filme, oferind sunete de o claritate decenta. La acest pret, nici pretentiile nu pot fi prea inalte, sistemul Samsung fiind unul dintre cele mai accesibile modele 5.1 dotate cu o unitate Blu-ray.
Raportul calitate pret este unul excelent, dotarile sistemului fiind destul de bune.

                                 Aici un pret foarte bun pentru acest sistem Home Cinema SAMSUNG
                                     Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale sistemului

Design-ul este unul elegant. Fiind realizate in culoarea neagra, boxele au un aspect deosebit. Finisajele sunt moderne, calitatea constructiei fiind una decenta. Plasticul este materialul predominant folosit la realizarea boxelor. Boxele sunt foarte compacte, ocupand un spatiu redus in incapere. Boxele frontale sunt inalte, fiind proiectate pentru a fi amplasate direct pe podea. Incredibil de compacte sunt boxele surround, dar si boxa centrala. Subwoofer-ul cu amplificare pasiva este confectionat din lemn, remarcandu-se si datorita finisajelor. Unitatea de amplificare este de dimensiunile unui Blu-Ray player, fiind dotata cu un amplificator digital, o unitate disc, dar si cu mai multi conectori. Amplificatorul Crystal Amplifier Plus furnizeaza o putere totala de 500 de W. Boxele sunt de tipul full range, avand un raspuns in frecventa destul de bun. Claritatea sunetelor este una decenta, subwoofer-ul amplificand frecventele joase pentru un echilibru tonal perfect. Cele 5.1 canale asigura un sunet tridimensional, oferind o experienta audio foarte captivanta.

Sistemul Home Cinema este compatibil cu numeroase formate video si audio. Acesta poate reda discurile Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD si CD, fiind compatibil cu formatele: AVC HD, MKV, MP4, MPEG 4, AVI, DIVX, XVID, MP3, AAC, FLAC si PCM. Sistemul poate decoda formatele audio: Dolby Digital, Dolby True HD, DTS si DTS HD Master Audio.
Acesta vine echipat si cu o suita de aplicatii standard, integrand browser-ul de internet opera, aplicatia YouTube, aplicatia deezer, oferind acces si la magazinul de aplicatii opera store.
Pe partea de conectivitate, sistemul vine echipat cu mai multe porturi, dar si cu o conexiune Bluetooth. Acesta integreaza: 1 port HDMI out, 1 port audio digital, 1 port audio RCA, 1 port USB si 1 port LAN.

Samsung HT-J4530 este asadar un sistem Home Cinema destul de performant, capabil in a asigura o experienta surround captivanta. Acesta merita achizitionat cu incredere, fiind disponibil la un pret foarte avantajos. Recomand !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates