joi, 17 septembrie 2015

Aparat de aer conditionat Samsung AR09JSPFAWKNEU Inverter, 9000 BTU, Clasa A+++

Calitatea exceptionala a aparatului de aer conditionat Samsung AR09JSPFAWKNEU nu poate trece neobservata. Fiind eficient, performant si foarte bine dotat, aparatul Samsung asigura un comfort optim in locuinta dumneavoastra, oferind un randament ridicat pe tot parcursul anului. Acesta face parte din cea mai eficienta clasa energetica, este dotat cu cele mai noi tehnologii si functii, fiind excelent din toate punctele de vedere. Cu toate ca are un pret destul de ridicat, aparatul merita cu siguranta achizitionat. Analizand eficienta si randamentul, vom descoperi aceasta investitie ca fiind una foarte avantajoasa. Aparatul Samsung are un consum energetic mult mai redus in comparatie cu alte modele, fiind proiectat sa asigure un randament ridicat si un confort termic optim, dar sa utilizeze o cantitate redusa de energie. Prin urmare, alegerea este una foarte inspirata.

                             Aici un pret foarte bun pentru acest aparat de aer conditionat SAMSUNG
                                      Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale aparatului

Design-ul este unul deosebit, aparatul de aer conditionat Samsung avand un aspect premium foarte elegant. Finisajele Crystal Gloss sunt extrem de atractive, integrand aparatul la perfectie in orice decor.

Constructia triunghiulara ii imbunatateste si performantele, randamentul aparatului fiind unul extrem de ridicat. Avand un spatiu de intrare mai larg si un ventilator mai mare, acesta asigura atingerea temperaturilor setate intr-un interval de timp foarte bun. Aparatul asigura o racire in 2 etape, folosind modul fast cool pentru a atinge temperatura setata intr-un timp foarte scurt, utilizand apoi modul comfort cool pentru o racire foarte comfortabila.

Samsung AR09JSPFAWKNEU este ideal pentru incaperile de pana in 25 de mp, avand o capacitate de racire de 8530 btu/ora (2.5 kW) si o capacitate de incalzire de 10918 btu/ora (3.2 kW).
Randamentul este unul extraordinar, acesta fiind de 4.55:1 la racire (EER; W/W) si 4.16 la incalzire (COP; W/W). Fiind inclus in clasa A+++ energetica, aparatul are un consum foarte redus. Puterea consumata la racire este de 550 W, puterea consumata la incalzire fiind de 770 W. Consumul anual estimat este de 830 kWh ( 100 kWh la racire si 730 kWh la incalzire), eficienta fiind una excelenta. Datorita tehnologiei Digital Inverter, acesta este eficient, dar si foarte performant. Aparatul utilizeaza o cantitate redusa de energie, asigurand temperaturi constante si un comfort optim pe tot parcursul anului.

Avand o fiabilitate ridicata si fiind dotat cu tehnologii speciale, aparatul poate functiona si in cele mai dificile medii. Randamentul optim este asigurat la temperaturi exterioare cuprinse intre -15 si 46 de grade, acesta fiind proiectat pentru a functiona si la temperaturi extreme (de ex. unitatea exterioara poate functiona la temperaturi de pana la +58 grade, la expunerea directa la soare).
Modelul Samsung este capabil in a elimina virusii, alergenii contaminati si praful, fiind dotat cu o unitate speciala de filtrare, dar si un filtru Full HD 60.
Functiile de care dispune sunt numeroase, acesta fiind dotat cu urmatoarele: ventilare, incalzire, dezumidificare, night mode, auto restart si auto curatare. Controlul aparatului se poate realiza si prin Wi-Fi, fiind disponibila o aplicatie speciala ce poate fi instalata pe smartphone-ul dumneavoastra.

Avem de a face asadar cu un aparat extrem de fiabil, cu performante exceptionale si o eficienta energetica ridicata, capabil in a asigura un confort optim in locuinta unde se afla. Samsung AR09JSPFAWKNEU este unul dintre cele mai bune conditionere disponibile pe piata, fiind un model care merita achizitionat cu siguranta. Alegerea este una foarte inspirata, inevestia fiind una extrem de avantajoasa. Recomand cu incredere achizitionarea acestuia !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates