duminică, 24 ianuarie 2016

Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6410, 4K Ultra HD - REVIEW

Samsung 48JU6410 este un televizor din gama anului 2015, cu diagonala ecranului de 121 de cm si rezolutia 4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli, cu performante excelente la nivelul imaginii. Acesta ofera imagini de o claritate impresionanta, venind echipat cu tehnologii de ultima generatie precum: Micro Dimming, PQI 900 sau Contrast Enhancer. Acesta asigura o experienta de vizionare extrem de captivanta, oferind imagini clare, naturale si extrem de detaliate.

Modelul ofera si o functionalitate smart de exceptie, fiind echipat cu o interfata extrem de intuitiva, dar si cu numeroase aplicatii. Televizorul Samsung este unul dintre cele mai bune si performante televizoare 4K din generatia curenta, dar si unul dintre cele mai atractive televizoare 4K lansate in ultima vreme. Cu toate ca este comercializat la un pret destul de mare, acesta vine in intampinare cu un set de caracteristici superioare, dar si cu tehnologii de ultima generatie.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Samsung 48JU6410 este un televizor excelent din toate punctele de vedere. Acesta ofera imagini impresionante, un sunet de calitate si accesul la o gama diversificata de aplicatii. Mai bine spus o experienta vizuala si multimedia de exceptie.

Televizorul are un aspect premium, fiind construit din materiale de inalta calitate. Acesta este realizat in culoarea argintie, avand un finisaj extrem de stilat. Modelul este incadrat de o rama ingusta, cu suprafata mata si textura liniara, avand un profil foarte subtire. Suportul de masa este alcatuit dintr-un singur element, avand o forma stilata si un finisaj la fel de elegant.
Televizorul Samsung se va integra la perfectie in locuinta dumneavoastra, atat in dormitor, cat si in sufragerie, avand un design subtire, de o estetica aparte.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Performantele la nivel de imagine sunt exceptionale. Televizorul are diagonala ecranului de 121 de cm, oferind o experienta de vizionare extrem de realista. Acesta ofera de 4 ori mai multe detalii in comparatie cu un televizor Full HD, avand rezolutia UHD de 3840 x 2160 pixeli. Televizorul Samsung asigura imagini detaliate, de o claritate impresionanta, in culori realiste si precise. Acesta va permite sa vizionati continutul in cele mai bune conditii posibile.

Modelul vine echipat cu tehnologii de ultima generatie, asigurand o imagine optimizata. Micro Dimming Pro analizeaza in detaliu multiple sectiuni ale imaginii, asigurand o vizualizare mult mai realista, prin afisarea perfecta a nuantelor inchise sau luminoase. Nivelul de negru al televizorului este excelent, panoul VA avand un contrast ridicat, imbunatatit de tehnologii precum Contrast Enhancer sau Mega Contrast. Alte tehnologii care mai actioneaza la nivelul imaginii sunt: UHD Upscaling, PQI 900 si Wide Colour Enhancer Plus.

Imaginile sunt completate de un sunet de calitate. Sistemul audio cu puterea standard de 20 de W echipat cu tehnologii de la Dolby si DTS ofera sunete clare, perfect echilibrate, compensand lipsa unui sistem audio dedicat care totusi este recomandat in filme sau la redarea continutului multicanal.

Modelul vine echipat cu softul smart regasit pe majoritatea televizoarelor Samsung din gama anului 2015, bazat pe sistemul de operare Tizen. Acesta vine cu o interfata imbunatatita, redifinita si intuitiva, foarte usor de utilizat. Televizorul are la interior un procesor Quad Core puternic, asigurand performante avansate si viteze ridicate in utilizare. Actualul model dispune de numeroase aplicatii, oferind o experienta multimedia extrem de captivanta.

Tunerul integrat este digital, asigurand receptionarea grilei complete de canale TV, SD si HD.
Conectivitatea este foarte buna, televizorul venind cu 4 conectori HDMI prin care poate receptiona semnalele de inalta definitie, 3 port-uri USB, dar si cu Wi-Fi.

In opinia mea, televizorul merita achizitionat cu incredere, acesta satisfacand asteptarile prin oferirea unor imagini extrem de clare si a unei experiente de vizionare si multimedia de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates