sâmbătă, 5 septembrie 2015

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5200, Full HD

Samsung 32J5200 este un Smart TV de calitate, remarcabil datorita caracteristicilor si functiilor de care dispune. Fiind dotat cu un ecran Full HD si echipat cu tehnologii de ultima generatie, televizorul Samsung asigura o experienta multimedia foarte captivanta. Calitatea imaginilor este foarte buna, performantele video si multimedia fiind excelente. Functiile smart sunt destul de bune. Modelul vine dotat si cu un sistem audio de calitate, dar si cu numerosi conectori.
Televizorul este ideal pentru toti utilizatorii ce doresc a beneficia de un model inteligent, echipat cu cele mai noi tehnologii si functii. Raportul calitate pret este unul foarte bun. Fiind disponibil la un pret foarte avantajos, televizorul merita cu siguranta achizitionat. Investitia este una foarte avantajoasa, modelul Samsung fiind remarcabil prin faptul ca ofera imagini clare, dar si o experienta multimedia de calitate. Veti fi cu siguranta impresionat de performantele acestuia, Samsung 32J5200 fiind in opinia mea unul dintre cele mai atractive modele la acest pret.

                      Aici un pret foarte bun pentru acest televizor Samsung
 
           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Televizorul impresioneaza si prin design. Calitatea constructiei este excelenta, aspectul fiind unul modern si elegant. Dimensiunile modelului sunt foarte compacte. Carcasa este neagra, rama ecranului fiind destul de subtire.

Diagonala ecranului este de 80 de cm (32 de inch), televizorul fiind perfect pentru un dormitor. Ecranul va reproduce cu fidelitate toate detaliile, afisand imaginile la o rezolutie inalta. Imaginile sunt afisate la rezolutia Full HD de 1920 x 1080. Avand o rezolutie dubla fata de cea standard, televizorul ofera imagini mai clare, asigurand o experienta de vizionare de exceptie. Rezolutia nu este singura care conteaza, tehnologiile de procesare fiind la fel de importante. Wide Color Enhancer imbunatateste calitatea imaginilor, reproducand cu fidelitate detaliile si culorile. Nivelul contrastului este unul acceptabil, televizorul Samsung reusind sa asigure imagini realiste, de foarte buna calitate.
Tehnologiile Mega Contrast si HyperReal Engine asigura imbunatatirea contrastului, actualul model beneficiind si de caracteristicile speciale: Film Mode si Dolby Digital Plus.
Acesta asigura o experienta de vizionare perfecta, fiind un model calitativ cu performante mai mult decat satisfacatoare pe partea de imagine.

Sistemul audio este bazat pe doua canale. Difuzoarele au o putere de 10 W, asigurand redarea sunetelor la o claritate buna. Caracteristicile superioare ale sunetului sunt: DTS Studio Sound si DTS Premium Sound.

Cu toate ca nu vine echipat cu un sistem de operare sofisticat, televizorul Samsung este capabil in a oferi o experienta multimedia foarte captivanta. Interfata smart este prietenoasa, fiind intutitiva si foarte usor de utilizat. Vitezele sunt decente, performantele pe partea smart fiind destul de bune. Gama de aplicatii este una destul de diversificata, televizorul fiind echipat si cu functiile ConnectShare, DLNA, MHL si Mirroring. Acesta integreaza si aplicatia browser web ce asigura navigarea pe orice pagina de internet.

Televizorul se remarca si prin conectivitate. Fiind dotat cu 2 port-uri HDMI, acesta poate receptiona semnalele de inalta definitie de la mai multe dispozitive. Veti beneficia astfel de imagini extrem de clare, provenite din multiple surse.

Asadar, daca va doriti un televizor ieftin de calitate, care sa va ofere imagini clare si functii variate, va recomand cu incredere sa alegeti acest model Samsung 32J5200. Acesta merita cu siguranta achizitionat, fiind un model performant si foarte bine dotat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates