sâmbătă, 5 septembrie 2015

Televizor Smart LED Philips, 80 cm, 32PFH5300/88, Full HD

Televizoarele Philips lansate in ultima perioada s-au dovedit a fi foarte calitative. Modelele ce fac parte din noua gama a anului 2015 sunt cu adevarat remarcabile, fiind echipate cu tehnologii de ultima ora si functii speciale. Philips 32PFH5300/88 face parte din seria anului 2015, fiind un model foarte performant. Acest televizor entry level se remarca datorita caracteristicilor bune, dar si datorita pretului foarte atractiv. Fiind disponibil la un pret foarte avantajos, televizorul Philips este capabil in a oferi imagini de calitate, dar si o experienta smart captivanta. Acesta vine dotat cu un ecran Full HD de calitate si tehnologii speciale de procesare, dar si cu numeroase functii smart si multimedia.
Investitia este una foarte avantajoasa, performantele televizorului Philips fiind excelente.

                                               Aici un pret foarte bun pentru acest televizor Philips
                                   Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Design-ul este prima caracteristica remarcabila. Televizorul Philips este modern si elegant, avand un aspect foarte stilat. Partea exterioara este alcatuita din plastic, finisajele avand un aspect lucios. Rama ecranului este foarte subtire, profilul fiind unul slim. Dimensiunile modelului sunt de 726 x 436 x 77 mm, iar greutatea de 5.7 kg.

Philips 32PFH5300/88 este cel mai mic televizor din aceasta serie, avand o diagonala de 80 de cm. Cu toate nu are o diagonala atat de grozava, acesta impresioneaza prin imagine. Ecranul cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 afisaza imagini clare, precise si extrem de realiste.
Televizorul vine echipat si cu tehnologii performante la nivelul imaginii. Micro Dimming imbunatateste nivelul contrastului, analizand imaginea in multiple zone. Imaginile beneficiaza de un contrast inalt, fiind extrem de realiste. Pixel Plus HD optimizeaza calitatea imaginilor, imbunatatind culorile, dar si fidelitatea. Perfect Motion Rate 200 de Hz asigura procesarea imaginilor in miscare, oferind imagini cursive, line, de o claritate maxima.
Performantele pe partea de imagine sunt mai mult decat satisfacatoare, televizorul Philips fiind unul dintre cele mai bune din aceasta categorie de pret. Cu toate ca nu poate concura cu modelele din clasa superioara, acesta asigura o experienta de vizionare de calitate.

Sunetele redate sunt destul de clare, difuzorul integrat cu puterea de 10 W reproducand cu fidelitate semnalele audio. Acest fapt se datoreaza si caracteristicilor speciale pe partea audio: Incredible Surround, Clear Sound, Dynamic Bass Enahancement si Smart Sound.

Experienta smart este una foarte captivanta. Televizorul Philips ofera accesul la numeroase aplicatii si la o gama diversificata de continut multimedia. Acesta dispune de conectivitate wireless, fiind echipat cu functia Simply Share ce asigura partajarea continutului. Televizorul este dotat cu functia de media player, dar si cu aplicatia de browser web.

Pe partea de conectivtate se regasesc port-urile: HDMI, scart, component, audio si USB. Fiind echipat cu 2 port-uri HDMI, modelul poate receptiona semnalele de inalta definitie provenite de la o gama larga de dispozitive.

Asadar, televizorul Philips 32PFH5300/88 merita achizitionat cu incredere. Investitia este una foarte avantajoasa, raportul calitate pret fiind unul dintre cele mai bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates