marți, 1 septembrie 2015

Sistem Home Cinema 9.1, 3D cu Blu-ray LG BH9540TW

Cel mai indicat este ca atunci cand va achizitionati un televizor sa adaugati in configuratie si un sistem audio multicanal. Cu toate ca unele televizoare pot asigura sunete destul de clare, nu pot furniza o experienta satisfacatoare in filme, unde sunetul este la fel de important ca imaginea.
Cele mai noi sisteme Home Cinema vine echipate cu tehnologii performante, difuzoare de calitate si functii multimedia foarte interesante. Unul dintre cele mai performante si calitative sisteme home cinema din categoria entry-level este LG BH9540TW (aici pretul).

Acest sistem multicanal cu 6 boxe, de tipul 9.1, promite sa livreze un sunet tridimensional de o claritate foarte buna, dar si o experienta multimedia de calitate. Sistemul vine echipat cu numeroase functii multimedia, asigurand redarea continutului video la rezolutia HD. Avantajul sistemului este ca poate decoda majoritatea formatelor audio, fiind compatibil si cu majoritatea formatelor video. Fiind disponibil la un pret destul de avantajos, sistemul Home Cinema LG merita cu siguranta achizitonat. Acesta se dovedeste a fi ideal pentru utilizatorii aflati in cautarea unei solutii pentru sunet si multimedia, fiind un sistem complet, bine dotat si foarte performant.

                                         Aici un pret foarte bun pentru acest sistem Home Cinema LG

LG BH9540TW vine un un design elegant. Boxele sistemului sunt compacte, fiind foarte bine realizate. Boxele sunt alcatuite dintr-un plastic extrem de calitativ. Finisajele sunt foarte stilate, combinatia intre culorile negru si argintiu fiind una foarte reusita. Unitatea de amplificare este de dimensiunile unui Blu-Ray Player, avand o putere destul de buna. Puterea totala este de 1460 de W, sunetele fiind redate la o claritate foarte buna. Difuzoarele realizate din fibra de aramida asigura sunete clare si precise, cu distorsiuni minime. Boxele spate sunt wireless, deci nu veti avea probleme cu cablurile. Difuzoarele verticale, dispuse in partea superioara, imbunatatesc semnificativ experienta de auditie, asigurand o experienta tridimensionala extrem de realista si captivanta. Astfel, LG BH9540TW nu este un sistem 5.1, avand in total 10 canale ce inconjoara utilizatorul din toate partile.
Sistemul Home Cinema este echipat si cu tehnologii speciale de procesare. Sistemul Audyssey DSX-2 extrage elementele de ambianta din sursele stereo si multicanal si le transforma in 9.1 canale, pentru un sunet tridimensional.

Unitatea optica este compatibila cu discurile: CD, DVD si Blu-ray, fiind compatibila cu numeroase formate. Sistemul home cinema poate reda atat continutul disponibil pe un disc, cat si continutul disponibil pe o memorie USB. Printre formatele suportate se remarca: MPEG-2, MPEG-4, DIVX, MKV, MP4, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS, DTS HD MA, MP3, WMA, AAC si FLAC.

Sistemul Home Cinema LG ofera accesul si la aplicatiile smart. Acesta dispune de o interfata prietenoasa, fiind dotat cu numeroase aplicatii.
Pe partea de conectvitate regasim mai multi conectori. Sistemul dispune de: 1 conector RCA, 1 conector audio optic, 1 port USB si 1 iesire HDMI. Conexiunea la internet se realizeaza prin RJ-45 sau Wireless.
Caracteristicile speciale ale sistemului sunt: Noise Reduction, Deep Colour, Audio Return Channel, Smart Share, Up-scaling 4K, Private Sound Mode, Miracast si Web Browser.

Asadar, LG BH9540TW este un sistem home cinema foarte bine dotat. Calitatea foarte buna a sunetelor si numeroasele functii disponibile il recomanda. Concluzia ar fi ca merita sa-l achizitionati cu incredere, fiind un sistem foarte performant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates