miercuri, 16 septembrie 2015

Laptop Dell Inspiron 5555 cu procesor AMD Quad-Core A8-7410 2.20 GHz, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, AMD Radeon R5 M335 2GB, Ubuntu version 14.04, Black

La preturi din ce in ce mai competitive, producatorii lanseaza laptop-uri disponibile in configuratii foarte atractive. Dell Inspiron 5555 este un model dotat cu o configuratie avantajoasa, capabil in a furniza un nivel mediu de performanta. Acesta este ideal pentru activitatile de zi cu zi, office si multimedia, fiind un laptop decent in privinta specificatiilor care cu siguranta merita luat in calcul. Fiind disponibil la un pret foarte accesibil, dispozitivul se remarca datorita caracteristicilor destul de bune. Acesta este dotat cu un procesor Quad Core de la AMD, o placa video dedicata, un HDD ce ofera o stocare generoasa, dar si cu un display HD de o calitate buna. Laptop-ul este si foarte portabil, avand dimensiuni compacte si o greutate redusa. Actualul model este ideal pentru utilizatorii aflati in cautarea unui laptop multimedia, bine dotat si destul de performant.

Aici un pret foarte bun pentru acest laptop DELL

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Fiind dotat cu o configuratie avantajoasa, laptop-ul ofera performante incontestabile in activitatile standard. Datorita procesorului AMD Quad-Core A8-7410, veti avea parte de o experienta in utilizare foarte placuta. Cu toate ca nu este proiectat pentru a face fata activitatilor mai solicitante, acest procesor sustine fara probleme activitatile de zi cu zi, oferind o putere mare de calcul. Pentru browsing-ul web, aplicatiile multimedia si office, procesorul se dovedeste a fi ideal.
Configuratia sistemului include si o placa video dedicata, laptop-ul sustinand astfel si jocurile mai putin pretentioase. Placa video AMD Radeon R5 M335 cu 2 GB de memorie DDR 3 asigura performante decente in activitatile de gaming si procesare video. Din aceasta configuratie mai face parte si memoria RAM DDR 3 de 4GB. Asadar, performantele asigurate sunt decente, laptop-ul sustinand fara probleme activitatile multimedia. Dell Inspiron 5555 nu impresioneaza, dar nici nu dezamageste, oferind cu exactitate nivelul de performanta de care veti avea nevoie in aplicatiile standard, de zi cu zi.
Pe partea de stocare, acesta include un HDD Sata cu 500 de GB capacitate. Memoria este una generoasa si permite stocarea multiplelor fisiere multimedia.

Laptop-ul este dotat cu mai multe port-uri, fiind echipat cu: 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, 1 x RJ-45, 1 x audio si 1 x HDMI. USB 3.0 asigura transferul fisierelor la o viteza inalta, HDMI asigurand transmiterea imaginilor la rezolutia Full HD 1080p pe un ecran mai mare.

Ecranul laptop-ului are diagonala de 15.6 inch, fiind de tipul LCD-LED. Acesta se bazeaza pe tehnologia TN, oferind unghiuri de vizualizare nu atat de grozave. Culorile sunt destul de bune, rezolutia HD de 1366 x 768 fiind una excelenta. Display-ul beneficiaza si de tehnologia True Life, afisand imagini clare, reproduse cu o fidelitate inalta.

La nivel multimedia, Dell Insipron 5555 integreaza: o camera web HD, un microfon, un set de difuzoare stereo, o unitate DVD-RW si un cititor de carduri. Difuzoarele integrate au puterea de 2 W, fiind destul de puternice si capabile in a livra un sunet de calitate.
Autonomia laptop-ului este una decenta. Fiind dotat cu un acumulator Li-Ion cu 4 celule, acesta asigura pana la 4 ore de utilizare. Durata de utilizare depinde de activitatile rulate.

Design-ul este unul modern si elegant, laptop-ul Dell fiind foarte compact si subtire. Dimensiunile modelului sunt de: 345 x 23.35 x 243 mm, iar greutatea de 2 kg. Acesta este alcatuit din totalitate din plastic, fiind realizat in culoarea neagra. Calitatea constructiei este una excelenta, finisajele fiind foarte elegante. Tastatura este foarte buna, oferind un randament ridicat si o precizie inalta in scriere, touchpad-ul fiind de asemenea extrem de precis.

Dell Inspiron 5555 este asadar un laptop cu dotari bune, decent in privinta performantelor, ideal pentru utilizarea in activitatile standard. Acesta merita achizitionat cu incredere, fiind un model calitativ, cu un raport calitate pret foarte bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates