marți, 22 septembrie 2015

Laptop Lenovo IdeaPad Z70-80 cu procesor Intel® Core™ i7-5500U 2.40GHz, Broadwell™, 17.3", Full HD

Lenovo IdeaPad Z70-80 este unul dintre cele mai performante laptop-uri din categoria entry level lansate anul acesta. Actualul model poate rula si activitatile mai solicitante, asigurand o experienta fluenta in activitatile de birou, activitatile de prelucrare si in gaming. Fiind la fel de puternic ca un sistem desktop, dar mult mai portabil, acesta va permite sa lucrati in orice imprejurare. Laptop-ul este ideal atat pentru divertisment, cat si pentru office. Performantele sunt incontestabile, configuratia modelului integrand un procesor Intel Core i7 din generatia a cincea ce asigura o putere mare de calcul. Dotarile laptop-ului sunt foarte bune, caracteristicile fiind excelente. Modelul se re remarca si prin design, dar si prin faptul ca este foarte portabil. Avand un pret de aproximativ 4000 de lei, acesta merita achizitionat cu incredere.

                                                   Aici un pret foarte bun pentru acest laptop LENOVO
                                         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Cum spuneam, performantele modelului sunt exceptionale. Lenovo IdeaPad Z70-80 are in configuratie un procesor Intel Core i7-5500U cu doua nuclee bazat pe arhitectură Broadwell ce ruleaza la frecventa de 2400 de MHz. Procesorul este rapid si performant, gestionand cu usurinta si aplicatiile mai solicitante. Puterea mare de calcul se datoreaza si tehnologiei Turbo Boost prin care procesorul poate atinge o frecventa de pana la 3000 de MHz.
Placa video dedicata asigura performante excelente si in gaming. Fiind echipat cu o placa video NVIDIA GeForce GT 840M cu 4 GB de memorie, laptop-ul ofera o grafica inalta si in activitatile de procesare video sau in jocuri. Memoria RAM DDR3 de 8 GB se adapteaza perfect acestei configuratii. Performantele excelente la nivel multimedia transforma acest laptop in dispozitivul principal pentru divertisment. Stocarea este asigurata de HDD-ul ce ofera o capacitate de 1 TB, fiind disponibila si o memorie SSD de 8 GB.

Ecranul este de o calitate foarte buna. Avand o diagonala mai putin obisnuita si fiind dotat cu tehnologii speciale, acesta afisaza imagini extrem de clare. Diagonala este de 17.3 inch, aspectul wide fiind de 16:9. Ecranul este de tip LCD-LED, fiind bazat pe tehnologia IPS. Acesta afisaza imaginile la rezolutia Full HD de 1920 x 1080, oferind unghiuri de vizualizare excelente, culori fidele, dar si un contrast inalt. Reflexiile sunt limitate, ecranul avand o suprafata de tip anti-glare.
Boxele duale JBL dotate cu tehnologia Dolby Home Theater V4 asigura un sunet optimizat, oferind o experienta audio surround extrem de captivanta. Camera web HD si microfonul dual array ofera conditiile ideale pentru o convorbire online perfecta.

Tastatura AccuType cu taste aplatizate, usor curbate, este deosebit de precisa, touchpad-ul inteligent cu functii speciale oferind un control comfortabil.
Laptop-ul este dotat si cu o multime de conectori, integrand: 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port VGA, 1 iesire audio si un cititor de carduri. Utilizand port-ul HDMI, veti putea conecta laptop-ul la un ecran mai mare, prin intermediul USB 3.0 fiind posibil sa transferati fisierele la o viteza extrem de ridicata.
Autonomia bateriei este una excelenta. Tehnologia Energy Manager gestioneaza eficienta, imbunatatind semificiativ autonomia. Veti putea utiliza astfel laptop-ul pe perioade de timp de pana la 5 ore.

Lenovo IdeaPad Z70-80 este asadar un laptop impresionant, cu adevarat remarcabil. Acesta merita achizitionat cu incredere, fiind excelent din toate punctele de vedere. Alegerea este una foarte inspirata, avand in vedere dotarile si performanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates