duminică, 20 septembrie 2015

Laptop Acer Aspire E5-571G-5107 cu procesor Intel® Core™ i5-5200U 2.20GHz, Broadwell™, 15.6", 4GB, 1TB

Laptop-ul Acer Aspire E5-571G-5107 este un dispozitiv multimedia portabil, cu o autonomie ridicata si performante inalte, capabil in a sustine si activitatile mai solicitante. Acest laptop este dotat cu o configuratie performanta, integrand un procesor Intel Core i5 Broadewell din a cincea generatie, dar si o placa video dedicata. Modelul poate sustine atat activitatile standard de zi cu zi, cat si activitatile multimedia ce necesita o putere mare de procesare. Fiind dotat cu o serie de componente de ultima generatie, laptop-ul impresioneaza atunci cand vine vorba de performante. Prin achizitonarea modelului Acer, veti beneficia de performante ridicate in orice imprejurare. Autonomia ridicata si portabilitatea va vor permite sa lucrati oricand si sa ramaneti conectat intreaga zi. Laptop-ul merita achizitionat cu incredere, fiind atractiv datorita performantelor pe care le ofera.

                                                  Aici un pret foarte bun pentru acest laptop ACER
                                    Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Acer Aspire E5-571G-5107 este dotat cu un procesor Intel de ultima generatie. Procesorul Intel Core i5-5200U este foarte performant, avand o putere mare de calcul. Acesta ruleaza la frecventa de 2200 de MHz, asigurand rapiditate si o experienta fluenta in utilizare. Procesorul beneficiaza si de tehnologia Turbo Boost, fiind foarte rapid si in task-urile mai solicitante. Fiind bazat pe noua arhitectura Broadwell si avand la interior 2 nuclee, acesta ofera performante ridicate in orice activitate. Eficienta ridicata a procesorului imbunatateste semnificativ autonomia bateriei. Datorita acumulatorului cu 4 celule, autonomia poate ajunge pana la 7 ore.
Laptop-ul este performant si in activitatile grafice, placa video dedicata nVidia GeForce GT 840M cu 2 GB de memorie oferind posibilitatea de rulare a activitatilor de procesare video si a jocurilor la un nivel grafic mediu. Din actuala configuratie face parte si memoria RAM DDR 3 de 4 GB. Performantele laptop-ului sunt asadar foarte bune, acesta asigurand o experienta fluenta in utilizare si in majoritatea activitatilor rulate.

Capacitatea de stocare este una generoasa, laptop-ul fiind echipat cu un HDD de 1 TB.
Design-ul Acer Aspire E5-571G-5107 este unul cu adevarat remarcabil. Laptop-ul este subtire, portabil, dar si foarte elegant. Dimensiunile modelului sunt de: 381.6 x 30.3 x 256 mm, iar greutatea de 2.5 kg. Finisajele sunt elegante, estetica fiind una deosebita.
Productivitatea este optimizata, touchpad-ul si tastatura integrata fiind conceptute special pentru a imbunatati viteza. Tastatura tip clichet ofera o precizie foarte buna in tastare, touchpad-ul multitouch oferind o acuratete inalta.
Conectivitatea este extinsa, laptop-ul fiind dotat cu: 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port VGA, 1 conector RJ-45, 1 cititor de carduri si o unitate DVD-RW.
La nivel multimedia, modelul dispune de: o camera HD, un microfon integrat si un set de difuzoare stereo. Ecranul LCD-LED de 15.6 inch cu rezolutia HD de 1366 x 768 afisaza imagini de o claritate foarte buna, oferind culori naturale si un contrast inalt. Reflexiile sunt limitate, ecranul Glare cu tehnologia ComfyView asigurand imagini de o luminozitate ridicata.

Acer Aspire E5-571G-5107 este asadar un laptop calitativ si performant care merita achizitionat cu incredere. Alegerea este una foarte inspirata, investitia fiind una foarte avantajoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates