miercuri, 30 septembrie 2015

Aparat de aer conditionat Electrolux EPI12LEIW Inverter, 12000 BTU, Clasa A+

Electrolux EPI12LEIW este unul dintre cele mai performante si fiabile aparate de aer conditionat echipate cu tehnologia Inverter. Avand o capacitate de 12.000 de BTU si fiind dotat cu o serie de caracteristici si functii speciale, aparatul asigura un comfort optim in locuinta dumneavoastra atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece. Fiind inclus in clasa A+ energetica, acesta ofera un randament ridicat cu un consum redus de energie.

Aparatul functioneaza optim la temperaturi exterioare cuprinse intre -15 si 45 de grade, oferind performante mult mai bune la incalzire in comparatie cu un radiator conventional. Performantele la racire sunt excelente, aparatul Electrolux oferind un confort termic ideal si in episoadele de canicula. Fiind unul dintre cele mai atractive aparate din actuala categorie de pret, acesta merita achizitionat cu incredere. Alegerea este una foarte inspirata, avand in vedere pretul si dotarile.

                          Aici un pret foarte bun pentru acest aparat de aer conditionat de la Electrolux
                                     Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale aparatului

Performantele aparatului de aer conditionat sunt foarte bune. Aparatul asigura un randament ridicat, dar si o eficienta energetica inalta. Coeficientul randamentului sezonier la racire (SEER) este de 5.6, coeficientul randamentului la incalzire (SCOP) fiind de 3.8. Aceste valori ne indica faptul ca avem de a face cu un aparat performant, dar si foarte eficient. Aparatul este inclus in clasa A+ energetica, avand un consum ce implica costuri reduse la factura de electricitate. Consumul redus se datoreaza si tehnologiei inverter ce regleaza temperatura automat fara a opri aparatul de numeroase ori.

Capacitatea modelului este de 12.000 de BTU, acesta fiind indicat pentru incaperile cuprinse intre 16 si 27 de mp. Practic, acesta poate asigura climatizarea unei incaperi de dimensiuni medii.
Unitatea interioara a aparatului este destul de compacta, integrandu-se la perfectie in decorul unei incaperi. Aceasta are dimensiunile de: 275 x 800 x 188 si greutatea de 7.5 kg, fiind dotata si cu un display LCD ce afiseaza temperatura.

Nivelul de zgomot maxim atins in modul standard este de 56 de dB, aparatul fiind destul de silentios.
Acesta este dotat si cu un filtru extrem de eficient ce poate inlatura particulele fine de praf, bacteriile, dar si mirosurile neplacute.
Aparatul este dotat atat cu functiile standard, cat si cu functii speciale. Functiile disponibile sunt urmatoarele: racire, incalzire, dezumidificare, sleep/night mode, auto restart, timer si Follow-me. Prin activarea functiei Follow-me, aparatul va asigura temperatura setata in locul unde se afla telecomanda.

Electroulux EPI12LEIW este asadar un aparat de aer conditionat performant, cu un randament inalt, ideal pentru locuinta dumneavoastra. Aparatul merita achizitionat cu incredere, fiind unul dintre cele mai atractive modele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates