joi, 17 septembrie 2015

Televizor Smart LED LG, 123 cm, 49UF6407, Ultra HD

Televizoarele Ultra HD LG ofera imagini impresionante, fiind performante si dotate cu tehnologii de ultima generatie. LG 49UF6407 este unul dintre cele mai atractive televizoare 4K lansate in anul 2015, remarcandu-se prin faptul ca ofera imagini de o claritate extraordinara, reproduse cu o fidelitate maxima. Performantele modelului sunt foarte bune, acesta fiind dotat cu un ecran 4K ce ofera de 4 ori mai multe detalii in comparatie cu un ecran Full HD, dar si cu tehnologii speciale de procesare. Ecranul IPS asigura unghiuri de vizualizare foarte bune, culori perfecte si detalii fine, rezolutia inalta imbunatatind semnificativ experienta de vizionare. Actualul model vine echipat si cu functiile smart, utilizand sistemul de operare webOS 2.0, cel mai intuitiv sistem de la ora actuala. Pretul televizorului este unul destul de avantajos, alegerea fiind una foarte inspirata.

                                               Aici un pret foarte bun pentru televizorul LG 49UF6407

                                       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Fiind dotat cu un ecran de rezolutie inalta, televizorul ofera imagini de-a dreptul impresionante. Ecranul cu diagonala de 123 de cm afisaza imaginile la impresionanta rezolutie Ultra HD de 3840 x 2160, reproducand cu fidelitatate maxima fiecare detaliu. Veti beneficia astfel de imagini extrem de clare, chiar si atunci cand priviti de aproape. Pentru a avea parte de aceasta experienta de vizionare perfecta, nu este obligatoriu sa aveti la dispozitie continut 4K. Tehnologia 4K Upscaler imbunatateste detaliile din transmisiunile TV 1080i si filmele 1080p, asigurand o calitate asemanatoare 4K.
Tehnologiile Triple XD Engine si Tru 4K Engine au de asemenea un rol foarte important, asigurand procesarea performanta si eficienta a imaginilor, imbunatatind semnificativ claritatea.
Performantele televizorului pe partea de imagine sunt asadar excelente, experienta asigurata fiind una deosebita. Imaginile afisate vor avea o claritate incredibila, beneficiind de culori naturale, detalii fine si un contrast inalt. Televizorul LG dispune si de un sistem de sunet performant, alcatuit din difuzoare stereo de 2 x 10 W. Claritatea audio este foarte buna, fidelitatea fiind una inalta.

Fiind un model de ultima generatie, LG 49UF6407 se remarca si prin design. Televizorul LG este dotat cu un design modern si elegant, fiind foarte bine realizat. Rama ecranului este extrem de subtire, finisajele fiind deosebite. Televizorul impresioneaza asadar si prin aspect, performantele pe partea de imagine fiind fara indoiala excelente.

Actualul model ofera accesul si la aplicatiile online, fiind un dispozitiv smart dotat cu un sistem de operare foarte intuitiv. Sistemul webOS 2.0 dispune de o interfata intuitiva, este rapid, foarte stabil si ofera accesul la o gama larga de aplicatii multimedia. Veti beneficia astfel de o experienta multimedia de calitate, dar si de numeroase aplicatii. Televizorul este dotat si cu functia de media player, asigurand redarea continutului disponibil pe o memorie USB. Receptionarea canalelor TV se realizeaza in format digital, la calitate HD, televizorul fiind dotat si cu un tuner digital DVB.
Acesta este dotat si cu: 2 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 x component, 1 x scart, 1 x audio, 1 x CI+, 1 x RJ-45, avand integrata si conectivitatea wireless.

LG 49UF6407 este asadar un televizor calitativ si foarte performant, remarcabil datorita performantelor excelente pe partea de imagine. Acesta merita achizitionat cu incredere, alegerea fiind una foarte inspirata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates