joi, 3 septembrie 2015

Combina frigorifica Arctic ANK326B+, 295 l, Clasa A+, H 185.3 cm, Alb

Combina frigorifica este aparatul electrocasnic ce nu poate lipsi din locuinta dumneavoasta, fiind elementul de baza al unei bucatarii echipate. Pentru a beneficia de alimente proaspete pentru un timp cat mai indelungat, este indicat sa alegeti un model cu performante decente, dotat cu un sistem de racire eficient. Cum gama de produse este una foarte diversificata, alegerea poate fi una destul de complicata, mai ales daca bugetul este limitat.

Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica Arctic





La preturi extrem de competivite, Arctic ofera combine frigorifice foarte calitative. Combina Arctic ANK326B+ este ideala pentru toti utilizatorii ce doresc a beneficia de calitate la un pret cat se poate de rezonabil. Fiind destul de performanta, avand o eficienta energetica ridicata, dar si o compartimentare bine realizata, combina Arctic merita cu siguranta achizitonata. Caracteristicile sunt decente, raportul calitate pret fiind unul dintre cele mai bune.
Investitia este una foarte avantajoasa, avand in vedere dotarile si pretul.

                                       

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Combina frigorifica Arctic ANK326B+ vine cu un design clasic. Aceasta este alba, fiind destul de eleganta. Combina este si destul de compacta, avand inaltimea de 185.3 cm, lungimea de 59.5 cm si adancimea de 60  cm. Modelul se va integra perfect in orice bucatarie, avand usi reversibile, ajustabile dupa preferinte.

Capacitatea totala este de 295 de litri. Frigiderul dispune de: 4 rafturi, 4 suporturi de usa si 2 compartimente pentru legume/fructe, avand un volum de 205 litri. Rafturile sunt confectionate din sticla, fiind ajustabile pe mai multe nivele. Frigiderul dispune si de iluminare, avand in dotare si un termostat reglabil. Congelatorul dispune de 3 compartimente, avand o capacitate de 90 de litri. Capacitatea de congelare este de 5 kg/24 de ore, compartimentul de mari dimensiuni fiind dotat si cu functia de super-congelare. Compartimentarea este foarte bine realizata, interiorul celor doua compartimente fiind bine organizat.
Garnitura antibacteriana previne formarea bacteriilor, asigurand o igiena perfecta. Functia Eco Buzz avertizeaza sonor atunci cand usa este lasata deschisa pentru un timp mai indelungat.

Performantele sunt destul de bune. Fiind dotata cu un sistem static, combina asigura temperaturi constante in limita rezonabilului, dar si o umiditate optima. Compresorul este tipul SN-ST, asigurand un randament bun. Asadar, alimentele vor fi pastrate in conditii optime pentru un timp cat mai indelungat. Si functionarea este silentioasa, nivelul de zgomot fiind de doar 42 de dB.
Eficienta este foarte buna. Combina frigorifica face parte din clasa A+ energetica, avand un consum anual de 267 KWh. Autonomia fara curent este de pana la 18 ore.

Arctic ANK326B+ este asadar o combina frigorifica foarte calitativa. Avand un randament bun si performante decente, aceasta va satisface cu siguranta asteptarile. Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa o achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates