luni, 7 septembrie 2015

Laptop Lenovo IdeaPad 100-15 cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core™ N2840, 2.16GHz, 15.6", HD, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Free DOS, Black

Laptop-urile disponibile in configuratii mai putin performante sunt proiectate pentru utilizarea in activitati standard. Dispozitivele mai accesibile pot sustine fara probleme activitatile de zi cu zi, fiind ideale pentru navigarea pe internet, vizionarea de filme si programe office. Un astfel de laptop este Lenovo IdeaPad 100-15. Actualul model este ideal pentru utilizatorii ce doresc a beneficia de performante decente in activitatile obisnuite. Laptop-ul integreaza o configuratie destul de buna, fiind dotat cu un procesor Intel Celeron Dual-Core, o placa video integrata, dar si cu un HDD ce ofera o capacitate de stocare generoasa. Dimensiunile modelului sunt extrem de compacte, portabilitatea fiind una ridicata. Laptop-ul se remarca prin design, dar si prin alte aspecte, fiind un dispozitiv atractiv care merita achizitonat cu incredere.

                                            Aici un pret foarte bun pentru acest laptop Lenovo
                                Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Lenovo IdeaPad 100-15 are un design subtire, avand dimensiunile de: 340 x 20.32 x 236 mm si greutatea de 1.9 kg. Acesta este mai compact decat alte modelele, fiind portabil si foarte usor de transportat. Finisajele sunt moderne, calitatea constructiei fiind una decenta. Laptop-ul este alcatuit in totalitate din plastic, avand culoarea neagra.

Tastatura completa este foarte eficienta, asigurand un randamnet bun la redactarea textelor. Touchpad-ul de dimensiuni mari este foarte precis, fiind compatibil si cu gesturile multi-atingere.
Laptop-ul este echipat si cu numerosi conectori, integrand: 1 port USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port HDMI, 1 conector RJ-45 si 1 conector audio.

La nivel multimedia, laptop-ul vine echipat cu: o camera web, un microfon, un set de difuzoare si un cititor de carduri. Difuzoarele au puterea de 1.5 W, fiind dotate cu tehnologia Dolby Advanced   Audio V2. Cititorul de carduri este de tipul 4 in 1, suportand mai multe formate.
Ecranul are o diagonala de 15.6 inch, fiind de tipul LCD-LED. Rezolutia acestuia este de 1366 x 768 HD, claritatea imaginilor fiind una excelenta.
Autonomia nu este atat de buna. Acumulatorul cu 3 celule asigura cel mult 3 ore de utilizare in activitatile obisnuite.

Configuratia laptop-ului este una decenta, performantele fiind acceptabile. Actualul model vine echipat cu un procesor Intel Celeron Dual-Core, model N2840, capabil in a atinge o frecventa de pana la 2580 de MHz. Placa video este integrata, fiind de tipul Intel HD Graphics.
Memoria ram DDR3 de 4 GB completeaza aceasta configuratie. Performantele sunt decente, laptop-ul fiind capabil in a sustine activitatile de tip office si multimedia.
Stocarea este asigurata de HDD-ul Sata ce ofera o capacitate de 500 de GB.

In concluzie, Lenovo IdeaPad 100-15 este un laptop ideal pentru utilizatorii cu bugete reduse ce nu tin atat de mult la partea de performanta. Cu toate ca nu este atat de performant, modelul poate rula aplicatiile standard, asigurand o experienta placuta in utilizare. Avand in vedere toate aceste aspecte, va recomand sa-l achiztioanti cu incredere !

2 comentarii:

Designed By Blogger Templates