miercuri, 2 septembrie 2015

Laptop Lenovo IdeaPad G50-80 cu procesor Intel® Core™ i3-4005U 1.70GHz, Haswell™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon™ R5 M330 2GB, Free DOS, Black

Laptop-urile Lenovo din seria G50 se remarca datorita performantelor decente. Acestea pot sustine fara probleme activitatile de zi cu zi, oferind performante destul de bune. Unul dintre cele mai atractive modele ale acestei serii este G50-80, disponibil in configuratia ce include un procesor Intel Core i3 si o placa video dedicata de la AMD. Acest laptop entry level este foarte bine dotat, avand la interior o configuratie decenta, capabila in a furniza performante mai mult decat satisfacatoare in activitatile obisnuite. Caracteristicile modelului sunt foarte bune. Aspectele prin care laptop-ul Lenovo se remarca sunt numeroase, fiind un model de ultima generatie ce se remarca atat prin caracteristici, cat si prin design. Raportul calitate pret al modelului este unul dintre cele mai bune, pretul la care este disponibil fiind cat se poate de atractiv.

                                                Aici un pret foarte bun pentru acest laptop Lenovo
                                    Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptop-ului

Pentru modelul IdeaPad G50-80, Lenovo a ales un design modern si elegant. Aspectul este unul stilat, calitatea constructiei fiind una excelenta. Laptop-ul este alcatuit in totalitate din plastic, fiind realizat in culoarea neagra. Finisajele sunt deosebite, dimensiunile modelului fiind foarte compacte. Grosimea este de 25 mm, latimea de 265 mm, iar lungimea de 384 mm. Greutatea este de 2.5 kg, laptop-ul fiind portabil si foarte usor de transportat.

Caracteristicile Lenovo IdeaPad G50-80 sunt foarte bune. Laptop-ul ofera multiple posibilitati de conectare, fiind echipat cu multiple port-uri. Acesta integreaza: 2 port-uri USB 2.0, 2 port-uri USB 3.0, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x audio si 1 x RJ-45, dar si un cititor de carduri. Este disponibila si conectivitatea wireless, dar si conectivitatea bluetooth.

Tastatura Accutype este foarte precisa, oferind un randament bun in redactarea textelor.
Difuzoarele integrate sunt stereo, avand o putere de 2 W. Acestea beneficiaza si de tehnologia speciala Dolby Advanced Audio V2, asigurand sunete clare si precise, dar nu atat de puternice.
La nivel multimedia, laptop-ul mai integreaza: un microfon, o camera web si o unitate DVD-RW.
Ecranul are diagonala de 15.6 inch, afisand imaginile la rezolutia standard de 1366 x 768. Fiind un ecran de tipul TN, nu are unghiuri de vizualizare foarte bune. In schimb, afisaza imaginile la o claritate destul de buna.
Acumulatorul se bazeaza pe tehnologia Li-Ion, avand in structura 4 celule. Autonomia furnizata este una destul de buna, durata medie de utilizare pe baterie fiind intre 4 si 5 ore in functie de activitati.

Din configuratia hardware a laptop-ului face parte procesorul Intel Core i3-4005U. Cu toate ca nu am avut timpul si rabdarea de a supune laptop-ul la teste mai amanuntite, va pot spune ca acest procesor se descruca onorabil in majoritatea situatiilor. Veti fi surprins de cat de bine gestioneaza activitatile de zi cu zi, asigurand o experienta foarte placuta in utilizare.
De remarcat este si prezenta chipset-ului video AMD Radeon R5 M330. Laptop-ul poate rula astfel si jocurile mai putin pretentioase, furnizand o grafica decenta.
Memoria ram este de 4 GB, avand o frecventa de 1600 de MHz. Stocarea este asigurata de HDD-ul SATA ce ofera o capacitate generoasa de 1 TB.

Asadar, performantele laptop-ului Lenovo IdeaPad G50-80 sunt mai mult decat satisfacatoare. Actualul model se dovedeste a fi ideal pentru toti utilizatorii ce doresc a beneficia de un dispozitiv modern, de ultima generatie, decent ca si performante. Acesta merita achizitionat cu incredere, avand in vedere dotarile si pretul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates