vineri, 24 iulie 2015

Televizor Smart LED LG, 109 cm, 43LF630V, Full HD

LG 43LF630V este unul dintre televizoarele anului 2015 echipate cu noul sistem de operare webOS 2.0. Noul model promite sa aduca experienta multimedia la un alt nivel, oferind imagini extrem de clare, dar si o functionalitate smart excelenta. Fiind dotat cu cele mai noi tehnologii, dar si cu un ecran Full HD destul de mare, actualul model este potrivit pentru un utilizator cu buget mediu ce doreste a-si achizitiona un televizor de calitate, la un pret relativ accesibil.

Noul televizor este disponibil in magazine la un pret extrem de competitiv, fiind unul dintre cele mai atractive modele entry level disponibile in momentul de fata in magazine. LG43LF630V poate concura si televizoarele ce fac parte din gama superioara, performantele actualului model fiind surprinzator de bune. Acesta se remarca printr-o gama variata de aspecte, fiind un televizor modern si bine dotat ce are un raport calitate pret foarte bun.

                                         Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

Design-ul ne duce la gandul ca avem de a face cu un model de ultima generatie. Televizorul vine cu un design elegant si stilat, fiind extrem de atractiv din punctul de vedere al acestui aspect. Calitatea constructiei este foarte buna, finisajele bine realizate punand in evidenta excelenta calitate a materialelor. Rama este extrem de subtire si masoara doar cativa milimetri, dimensiunile televizorului fiind de asemenea extrem de compacte. Astfel, dimensiunile sunt de: 973 x 573 x 55.1 mm, iar greutatea de 12.7 kg. Suportul de masa este solid si ii confera o stabilitate ridicata.

Porturile sunt situate pe partea laterala si cea din spate, fiind numeroase. Avem la dispozitie: 3 porturi HDMI, 1 x scart, 1 x component, 3 porturi USB, o iesire audio digitala si 1 conector RJ-45. Este disponibila si conectivitatea Wireless.

Ecranul cu diagonala de 109 cm va afisa imaginile la rezolutia Full HD de 1920 x 1080p. Vom beneficia astfel de imagini extrem de clare si reproduse cu fidelitate. Claritatea imaginilor afisate este una excelenta, la acest aspect contrbuind si tehnologiile speciale ale imaginii. Televizorul a fost echipat cu cele mai noi tehnologii, performantele pe partea de imaginii fiind foarte bune. Ecranul LCD-LED regasit pe acest model este de tipul IPS. Acesta este capabil in reda imaginile la o calitate foarte buna, reproducand cu acuratete fiecare detaliu. Ecranul IPS are avantajul ca poate reproduce fidel culorile, avand si un contrast ridicat. Miscarile pot fi redate de asemenea fara neclaritati.
De remarcat ar fi si prezenta unor tehnologii speciale de procesare, precum: Triple XD Engine, Active Noise Reduction, Natural Color, Dynamic Color Enhancer si Dynamic Clear White. Acestea promit sa imbunatateasca semnificativ calitatea, actionand la nivelul fiecarui pixel.

Sunetul este asigurat de difuzoarele stereo integrate. Sistemul audio al televizorului are puterea de 20 de W, fiind alcatuit dintr-un set de difuzoare stereo cu puterea de 10 W. Claritatea sunetelor este foarte buna, frecventele ce provin din toate spectrele fiind reproduse cu o fidelitate destul de buna.
Pe partea audio se fac remarcate si tehnologiile: Dolby Digital, DTS, Virtual Surround Plus si Clear Voice II.

Sistemul de operare regasit pe acest televizor a ajuns deja la versiunea a doua, fiind numit webOS 2.0. WebOS a fost conceput pentru a fi extrem de usor de utilizat, interfata prietenoasa si accesibila garantand o experienta foarte placuta in utilizare. Functiile smart sunt distractive si ne ofera accesul la o gama larga de aplicatii si continut multimedia. Aceste functii extrem de variate pot transforma televizorul in dispozitivul central de entertainment.
LG 43LF630V integreaza si functia de media player, functie ce ii permite sa redea continutul mutlimedia regasit pe o memorie USB externa (HDD sau stick).
Canalele TV se pot receptiona in formatul digital, tunerul integrat DVB asigurand receptionarea canalelor intr-un format superior al imaginii.

In concluzie, LG 43LF630V este un televizor exceptional din toate punctele de vedere care cu siguranta merita achizitionat, fiind unul dintre cele mai atractive modele entry level disponibile pe piata la ora actuala.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates