miercuri, 22 iulie 2015

Televizor LED Philips, 61 cm, 24PHH4000, HD

Pentru utilizatorii ce doresc a-si achizitiona un televizor compact, la un pret redus, Philips le propune modelul 24PHH4000. Fiind comercializat la un pret extrem de atractiv, actualul model promite sa ofere imagini clare si o experienta de vizionare acceptabila. Dimensiunile reduse il avantajeaza, deoarece va putea tine locul unui monitor PC, fiind posibil sa-l amplasam si intr-o incapere mai putin spatioasa. Caracteristicile acestui model sunt decente, performantele pe partea de imagine fiind surprinzator de bune.

 Televizorul este capabil in a oferi imagini clare, redate la rezolutia HD de 1366 x 768, dar si un sunet de calitate. Conectvitatea este una extinsa, integrand numeroase porturi. Este disponibla si functia de media player. Din aceasta scurta introducere putem observa ca Philips 24PHH4000 este un televizor calitativ, cu un raport calitate pret foarte bun. Investitia este una foarte avantajasa, mai ales ca pretul nu depaseste 900 de lei.

                                       Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Televizorul prezinta o constructie slim, fiind extrem de compact si subtire. Dimensiunile modelului sunt de 560 x 336 x 35 mm, iar greutatea de 3.2 kg. Design-ul este unul modern si stilat. Ecranul este marginit de o rama cu finisaje lucioase. Suportul de masa tip picior ii confera o stabilitate foarte buna.

Ecranul are diagonala de 61 de cm, televiozorul integrandu-se perfect intr-o incapere de dimensiuni reduse. Rezolutia HD de 1366 x 768 va asigura o claritate foarte buna, imaginile ce provin din sursele de inalta definitie fiind redate perfect. Fie ca veti urmari continutul TV, viziona un film sau participa intr-o sesiune de gaming, cu siguranta veti fi multumit de calitatea imaginilor.
Calitatea buna a imaginilor se datoreaza si tehnologiilor speciale de care actualul model beneficiaza. Digital Crystal Clear ofera o gama impresionanta de culori si un contrast excelent, Perfect Motion Rate 100 de Hz imbunatatind reproducerea miscarii, oferind imagini clare si vibrante.

Difuzorul integrat are puterea de 5W, sunetele fiind redate la o claritate foarte buna. Pe partea de sunet se regasesc si tehnologiile: Incredible Surround, Smart Sound si Clear Sound.

Conectivitatea este alcatuita din porturile: HDMI, VGA, scart, audio si USB. Sunt disponibile 2 porturi HDMI prin care vor putea fi transmise semnalele HD. Datorita conectorului VGA, televizorul va putea fi folosit si pe post de monitor, diagoanala mai mica a ecranului dovedindu-se a fi perfecta pentru utiizarea in acest scop.
Televizorul Philips 24PHH4000 integreaza si functia de media player ce permite redarea continutului multimedia ( de ex. filme) disponibil pe o memorie USB.
Tunerul integrat DVB-T/C asigura receptionarea canalelor TV la o calitate foarte buna, in formatele SD si HD.

Asadar, Philips 24PHH4000 reprezinta cu siguranta o alegere inspirata, noul televizor ce face parte din noua gama a anului 2015 dovedindu-si calitatile si performantele, fiind un model extrem de atractiv care cu siguranta merita achizitionat !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates