sâmbătă, 11 iulie 2015

Televizor Smart LED Sony, 80 cm, 32W705C, Full HD

Seria de televizoare W700 a celor de la Sony a primit un upgrade important anul acesta, noile modele venind cu o serie de imbunatatiri pe partea de imagine, soft si design, toate acestea la preturi extrem de avantajoase (aici pretul noilor modele).
In articolul de astazi voi vorbi despre televizorul Sony 32W705C, succesorul modelului 32W705 care la acea vreme era unul dintre cele mai bine cotate televizoare multimedia. Anteriorul model al celor de la Sony mi-a lasat o impresie placuta, de accea am decis sa testez si noua versiune a acestuia care promite sa aduca experienta multimedia la un alt nivel.

Actualul model se remarca printr-o gama variata de aspecte, fiind unul dintre cele mai performante televizoare entry level in ceea ce priveste imaginea si functiile.
Fiind comercializat la un pret extrem de competitiv, Sony 32W705C este un televizor cu siguranta merita achizitionat, mai ales ca este si foarte performant.
Raportul calitate pret este foarte bun, caracteristicile modelului fiind excelente.

                                           Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Televizorul se remarca in primul rand prin design. Cei de la Sony au acodrat o atentie desavarsita in proiectarea acestui televizor, design-ul rezultat fiind unul modern si elegnat. Calitatea constructiei este una excelenta, exteriorul fiind alcatuit din materiale premium. Finisajele au un aspect stilat si bine definit, rama ce inconjoara ecranul fiind extrem de subtire. Modelul prezinta o constructie slim, avand dimensiunile de 737 x 435 x 59 mm. Acesta cantareste doar 6.8 kg, fiind sustinut de un suport de masa foarte solid.

Ecranul cu diagonala de 80 cm este capabil in a reda imaginile la o claritate foarte buna. Vom beneficia asadar de imagini extrem de clare, afisate la rezolutia Full HD de 1920 x 1080. Experienta de vizionare este foarte buna, culorile si detaliile fiind reproduse cu acuratete. Motorul de procesare extrem de puternic X-Reality Pro imbunatateste semnificativ calitatea, actionand la nivelul fiecarui pixel. Contrastul este foarte bun (valoarea inregistrata fiind de aproximativ 2.000:1), nivelul de negru in scenele intunectate fiind excelent. Tehnologia Motionflow XR 200 imbunatateste claritatea scenelor rapide, in miscare, rezultatele fiind perfecte.

Sistemul audio integrat are puterea totala de 10 W, fiind alcatuit din doua difuzoare cu puterea de 5 W. Claritatea sunetelor este foarte buna, la acest aspect contribuind tehnologiile speciale de care acest model beneficiaza. S-Force Front Surround creeeaza un sunet tridimensional, oferind sunete bogate, de inalta fidelitate, redate pe o zona mai larga. Clear Audio + este o alta tehnologie speciala ce imbunatateste calitatea, Clear Phase imbunatatind raspunsul in frecventa al boxelor. Frecventele joase sunt amplificate pasiv si de portul bass reflex, experienta de ascultare fiind una foarte placuta.

Functiile smart ale televizorului sunt variate si ofera accesul la o gama diversificata de aplicatii si continut multimedia. Sistemul de operare a fost supus unui upgrade, noua interfata fiind mai intuitiva si mai usor de utilizat. Vitezele de raspuns sunt rapide, accesul la aplicatii realizandu-se extrem de usor. Acesta integreaza si functiile de partajare, de oglindire a ecranului, dar si functia de media player.

Conectivitatea este alcatuita din porturile: hdmi, scart, component, composite, usb si rj-45.
Conexiunea la internet se poate realiza prin Wi-Fi.

In concluzie, Sony 32W705C este un televizor extrem de calitativ si performant ce se remarca printr-o gama variata de aspecte, fiind un model calitativ care cu siguranta merita achizitionat.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates