duminică, 5 iulie 2015

Televizor LED Sony, 80 cm, 32R400C, HD

Televizoarele Sony sunt recunoscute prin faptul ca sunt extrem de calitative si performante, acesta fiind si cazul modelului 32R400C, lansat de producatorul nipon anul acesta.
Televizorul face parte din noua gama entry level, fiind disponibil in magazine la un pret foarte avantajos. Caracteristicile modelului sunt foarte bune, performantele pe partea de imagine fiind excelente.

Astfel, daca doriti a investi intr-un model calitativ si ieftin, va recomand sa cititi si continuarea acestui articol deoarece veti afla ca Sony 32R400C este un televizor care impresioneaza cu siguranta.
Aspectele prin care acesta se remarca sunt variate, design-ul fiind primul aspect care iese in evidenta.


                                           Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

Televizorul are un design modern si elegant, integrandu-se perfect in orice incapere. Profilul este extrem de subtire, dimensiunile fiind reduse. Dimensiunile sunt de 738 x 441 x 65 mm, iar greutatea de 6.3 kg. Ecranul este incadrat de o rama slim, cu finisaje elegante. Calitatea constructiei este decenta, plasticul fiind materialul ce alcatuieste partea exterioara.

Ecranul cu diagonala de 80 de cm si rezolutia HD de 1366 x 768 va afisa imaginile la o claritate destul de buna. Veti beneficia asadar de imagini clare, redate pe un ecran ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii, experienta de vizionare rezultata fiind una perfecta
Pe partea de imagine actioneaza tehnologiile: Motion Flow XR 100 Hz, Advanced Contrast Enhancer si 24p true cinema. Aceste tehnologii imbunatatesc semnificativ calitatea, imaginile fiind afisate la o claritate excelenta. Va veti putea bucura astfel de imagini extrem de realiste si reproduse cu fidelitate, performantele fiind surprinzator de bune.

Sistemul audio al televizorului are puterea de 10W, fiind alcatuit din doua difuzoare cu puterea de 2 x 5 W. Sunetul este amplificat digital de amplificatorul S-Master, decodorul de sunet fiind compatibil si cu semnalele Dolby. Tehnologia Clear Phase asigura un raspuns mai bun in frecventa, sunetele joase, medii si inalte fiind reproduse cu o precizie mai buna.

Sony 32R400C poate reda si continutul multimedia deoarece beneficiaza de functia de media player, compatibilitatea cu formatele video fiind una extinsa. Televizorul poate inregistra si canalele TV pe o unitate USB, dispunand de functia USB HDD REC.
Tunerul integrat este de tipul DVB-C/T, asigurand receptionarea canalelor in format digital, la o rezolutie HD.
Pe partea de conectivitate se regasesc porturile: HDMI, scart, component, audio, USB si CI+.

In concluzie, Sony 32R400C este unul dintre cele mai atractive televizoare entry level ale noii generatii. Pretul redus si performantele bune au fost aspectele care m-au impresionat, acest Sony fiind un televizor care cu siguranta merita achizitionat.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates