luni, 27 iulie 2015

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Din seria aparatelor de aer conditionat accesibile, Daewoo DSB-F1283ELH-V este unul dintre cele mai atractive. Noul model al procatorului coreean vine echipat cu tehnologia inverter, dar si cu alte tehnologii speciale, avand un randament foarte bun si o eficienta ridicata.
Dotarile aparatului sunt excelente. Acesta beneficiaza de tehnologia intalnita in mod obisnuit la aparatele ce fac parte din clasa superioara, fiind unul dintre cele mai performante modele mid-range disponibile la ora actuala pe piata.

Raportul calitate pret este foarte bun. Avand o capacitate mare de racire/incalzire si un consum energetic redus, acesta prezinta un randament ridicat, fiind un aparat de aer conditionat cu performante de top, capabil in a asigura un confort termic optim si intr-o incapere de dimensiuni mari. Investitia este una foarte avantajoasa si rentabila daca stam sa analizam performantele.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest aparat de aer conditionat
                         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale aparatului

Unitatea interioara a aparatului se remarca si prin design. Aceasta este realizata dintr-un plastic de calitate, avand culoarea alba. Aspectul este unul foarte atragator, finisajele lucioase contrbuind la modernul design al acesteia. Dimensiunile unitatii sunt de:850 x 270 x 208 mm, iar greutatea de 8.5 kg. Aceasta este echipata si cu un afisaj led, dispus in partea din mijloc.

Caractersiticile aparatului sunt excelente. Modelul are o capacitate de racire de 12000 de BTU si poate face fata unei incaperi cu suprafata de 35-40 mp. Poate fi amplasat si fi amplasat si in hol, aceasta fiind varianta ideala in cazul in care utilizatorul doreste racirea mai multor camere pe parcursul verii. Daca veti utiliza aparatul si pentru incalzire, va recomand sa-l amplasati in camera de dormit, deoarece va veti bucura de un cofort sporit in zilele friguroase, temperatura setata fiind atinsa intr-un timp mai scurt. Aparatul poate fi utilizat aproape pe tot parcursul anului. Acesta poate functiona cand afara sunt temperaturi intre -10 si 46 de grade, randamentul fiind afectat simtitor la temperaturile scazute, de sub -10 grade celsius. In majoritatea situatiilor, randamentul este foarte bun.
In aceste situatii si consumul energetic va fi unul foarte redus.

Fiind inclus in clasa A++ energetica, aparatul este extrem de economic, fiind cu 30% mai economic fata de un alt aparat inclus in clasa A+ energetica. Consumul anual este de aproximativ 1000 de Kw( 200 de Kw la racire si 800 de Kw la incalzire). Un consum foarte bun ce nu implica costuri mari. Comparativ cu un radiator electric, aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V poate fi si de doua ori mai eficient la incalzire, avnad un randament excelent.

Functiile sunt variate si ne ofera posibilitatea sa programam aparatul dupa bunul plac. Acesta dispune de functiile: Ventilare, Incalzire, Sleep/Night Mode, Auto si Timer. Aparatul este echipat si cu functia de autodiagnosticare.
Nivelul de zgomot este de 56 de dB. In modul silent, zgomotul atinge doar 26 de dB.

In concluzie, Daewoo DSB-F1283ELH-V este un aparat de aer conditionat performant si eficient, cu un randament foarte bun, capabil in a asigura racirea/incalzirea si in incaperile de dimensiuni mari.
Alegerea este una inspirata, avand in vedere ca performantele modelului sunt extrem de bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates