vineri, 10 iulie 2015

Televizor Smart LED Sony, 102 cm, 40R550C, Full HD

In articolul de astazi voi vorbi despre televizorul Sony 40R550C, lansat de producatorul japonez anul acesta si disponibil acum in stocurile magazinelor la un pret relativ avantajos.
Am ales sa fac aceasta prezentare datorita faptului ca l-am testat si doresc sa impartasesc impresiile referitoare la performantele acestui model cu dumneavoastra.
Actualul model de la Sony se adreseaza utilizatorului ce dispune de un buget mediu si doreste a-si achizitiona un televizor modern, bine dotat, dar nu foarte costisitor.

Sony 40R550C este in opinia mea unul dintre cele mai atractive televizoare cu functii smart regasite in aceasta categorie de pret, caracteristicile acestui model fiind de-a dreptul excelente. Acesta ofera accesul la internet, dar si la o gama extrem de diversificata de aplicatii, este capabil in a reda continutul multimedia, dispunand si de conectivitate Wireless.

                                         Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                              Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

De asemenea, calitatea imaginilor este foarte buna, performantele pe partea de imagine fiind surpinzator de bune. Aspectele prin care se remarca sunt variate, televizorul fiind unul extrem de atractiv. Prin urmare, alegerea se dovedeste a fi una inspirata, investitia fiind foarte avantajoasa.

Sony 40R550C se remarca in primul rand prin design. Televizorul prezinta o constructie slim, de dimensiuni reduse. Dimensiunile sunt de: 924 x 546 x 65 mm, iar greutatea de 8.7 kg. Finisajele sunt foarte bine realizate, aspectul acestora fiind unul elegant si stilat. Rama este ultrasubtire, suportul de masa avand un aspect bine definit.

Ecranul cu diagonala de 102 cm si rezolutia HD de 1366 x 768 afiseaza imaginile la o clariate foarte buna. Vom beneficia astfel de imagini extrem de clare si reproduse cu fidelitate, rezultand de aici o experienta de vizionare perfecta.
Pe partea de imagine actioneaza tehnologiile:MotionFlow si Advanced Contrast Enhancer. Aceste tehnologii de procesare imbunatatesc semnificativ calitatea, rezultatele fiind excelente.
Pot spune ca am ramas impresionat de calitatea imaginilor, Sony 40R550C fiind unul dintre cele mai performante televizoare din categoria sa atunci cand vine vorba de imagine.

Imaginile de calitate sunt conpletate de un sunet extrem de clar. Sistemul audio al televizorului, alcatuit din doua difuzoare cu puterea de 5 W este capabil in a reda sunetele la o claritate foarte buna, fiind ajutat si de tehnologia de la Dolby. Portul bass-reflex amplifica frecventele joase, asigurand un sunet mai echilibrat si reprodus cu o fidelitate mai buna.

Functiile smart sunt variate si ofera accesul la o gama diversificata de aplicatii. Meniul este intuitiv si extrem de usor de utilizat, experienta in utilizare fiind una foarte placuta.
Functia USB play asigura redarea continutului multimedia disponibil pe o memorie externa. Vom putea beneficia astfel de filmele, muzica sau pozele preferate direct pe ecranul televizorului, la o calitate foarte buna. Televizorul mai dispune si de functia USB Rec, dar si de functia de oglindire a ecranului.

Pe partea de conectivitate se regasesc porturile: HDMI, scart, component, audio si USB. Conexiunea la reteaua de internet se poate realiza prin cablu sau wireless. Televizorul mai dispune si de un slot CI+, pentru decodarea canalelor criptate.

In concluzie, Sony 40R550C este un televizor calitativ si performant ce se remarca printr-o gama diversificata de aspecte, oferind imagini extrem de clare si accesul la o gama variata de aplicatii, toate acestea la un pret foarte avantajos.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates