miercuri, 22 iulie 2015

Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J5100, Full HD

Cei de la Samsung si-au consolidat pozitia de lider pe piata de televizoare, lansand si anul acesta o serie extrem de calitativa alcatuita dintr-o varietate de modele.
Pentru utilizatorii ce doresc a-si achizitiona un televizor accesibil, care sa le ofere imagini extrem de clare, redate la rezolutia Full HD, exista modelul 32J5100 de la Samsung. Acest televizor cu diagonala de 80 de cm, lansat pe piata anul acesta promite sa furnizeze o experienta de vizionare
perfecta, aducand imbunatatiri la nivelul imaginii, dar si pe partea de design. Actualul model ce face parte din gama anului 2015 completeaza seria entry level a celor de la Samsung, fiind disponibil acum in stocurile magazinelor la un pret foarte atractiv. Caracteristicile televizorului sunt foarte bune, performantele pe partea de imagine fiind excelente.

                                           ici un pret foarte bun pentru acest televizor
                           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

Astfel, daca doriti a va achizitiona un televizor non smart, de o calitate foarte buna, ati putea alege atunci acest Samsung 32J5100 deoarece veti fi impresionat cu siguranta de calitatea imaginilor.
Raportul calitate pret este foarte bun, pretul atractiv, caracteristicile excelente si design-ul modern fiind aspectele prin care actualul model se face remarcat.

Design-ul este unul modern si elegant. Televizorul prezinta o constructie slim, fiind extrem de compact. Finisajele sunt elegante si ii confera o stilistica aparte. Calitatea constructiei este foarte buna.

Ecranul cu diagonala de 80 de cm afisaza imaginile la rezolutia Full HD de 1920 x 1080, calitatea fiind foarte buna. Vom beneficia astfel de imagini extrem de clare si reproduse cu fidelitate, experienta de vizionare rezultata fiind una perfecta. Calitatea buna a imaginilor se datoreaza si tehnologiilor speciale de procesare: Wide Color Enhancer Plus, PQI 200 si Mega Contrast ce imbunatatesc semnificativ fidelitatea, contrastul si culorile.

Sistemul audio integrat este unul stereo, difuzoarele de tipul Down Firing + Base Reflex avand puterea totala de 20 de W. Calitatea sunetelor este foarte buna, la acest aspect contribuind si tehnologiile Dolby si DTS.

Samsung 32J5100 integreaza si functia de media player ce ii permite sa redea filmele si continutul media la o calitate foarte buna.
Pe partea de conectivitate, televizorul vine echipat cu o varietate mare de porturi. Cele 2 porturi HDMI asigura receptionarea semnalelor HD, provenite din surse de inalta definitie.

In concluzie, Samsung 32J5100 este un televizor remarcabil de-a dreptul, cu un raport calitate pret foarte bun, fiind un model care cu siguranta merita achizitionat.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates